Ruin and Rose - ски филм от Аляска и Бузлуджа до пустините на Намибия - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Ное
21
Ruin and Rose - ски филм от Аляска и Бузлуджа до пустините на Намибия
ДАТА: 21 Ноември 2016 ЧАС: 20:00 МЯСТО:
Добави в календара
Ruin and Rose - ски филм от Аляска и Бузлуджа до пустините на Намибия

От Бузлуджа, през Намибия, до Аляска – гледайте най- новия фрийрайд ски филм “Ruin and Rose”

От режисьора на фрийрайд шедьовърът Valhalla - Бен Стургулевски, и продуцентите с над 20 годишна история и десетки международни награди The Matchstick Productions, на 21 ноември у нас пристига премиерно мега продукцията “Ruin and Rose”.

Спиращи дъха спускания от най-високите планини се редуват с безкрайните пустини на Намибия, за да обърнат внимание на климатичните промени.  Именно заради тях, режисьорът е решил да ни пренесе в бъдещето, когато човечеството е останало без питейна вода, а снега е само мит.

Разбира се, в основата на сюжета си остава карането. Във филма ще видим едни от най- известните фрийрайд ски легенди - Марк Абма, Сами Карлсън, Маркус Едер, Ерик Хьорлейфсон, Ръс Хеншоу, Коуди Таузънд и т.н., които разцепват най- известните и опасни места за каране по света - Аляска, Австрия, Британска Колумбия, Калифорния, Франция, Швейцария и др.

Интересна „подробност“ е решението за една от спирките в продукцията – монументът над Бузлуджа. Тайнствен, изоставен, навяващ спомени от една отминала епоха, ще го видим в съвсем различна от познатата ни светлина – превърнал се в игрална площадка за две от най- прогресиращите имена в ски-фрийстайла.  

Премиерата ще се проведе на 21.11.2016 г., понеделник, от 20 ч., в зала 3 на Националния дворец на културата. Тя ще бъде и единствена прожекция в София, затова се заредете с билет навреме от тук, касите на НДК, както и бар Switch (под Моста на влюбените). Цена – 10 лв.


Първите 100 души, които влезнат в залата получават специален подарък от организаторите и генералния спонсор „Audi“ България – тениска “Ruin and Rose”.

Ще има и гигантско афтър парти в бар “Switch” – под Моста на влюбените, а за музиката ще се грижи FeeL (The Top Stoppers).

Събитието във Фейсбук може да следите тук.



RUIN AND ROSE Official Trailer - 4K from mspfilms on Vimeo.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин