Празници на Стария град - Пловдив - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
17
Празници на Стария град - Пловдив
ДАТА: Oт 17 Септември 2018 до 23 Септември 2018 ЧАС: 20:30 МЯСТО:
Добави в календара
Празници на Стария град - Пловдив

Септември е и отново идва време да отпразнуваме великолепието на Старинния Пловдив. „Елате да се зарадваме заедно на младото, живо и щастливо лице на Стария град!“ призовават организаторите от ОИ „Старинен Пловдив“. 


През 2018 година Празниците на Стария град са от 17 до 23 септември и ще преминат под мотото "По трихълмието на времето". За пореден път  екипът на общинския институт ще вдъхнови и провокира пловдивчани и гостите на града  да се докоснат или да преоткрият магията на най-красивото място в Пловдив.


Празниците продължават цяла седмица и са отворени за всички, които искат да почерпят от неповторимата атмосфера. В програмата са включени много и разнообразни събития, които ще се позиционират на различни локации. Събитийният маратон е за хора от всички възрасти и интереси.


Едни от най-възхитителните обекти в Стария Пловдив  Данчова къща, Къща „Клианти“, Балабанова къща, Къща „Недкович“, Къща „Хиндлиян“, Културен център „Бялата къща“, Галерия „Златю Бояджиев“, Античен театър, Малка базилика и много други ще отворят още по-широко вратите си за изкуство и за прекрасната публика.


На 17 септември от 20:30 часа, Античният театър посреща Орлин Горанов и Кристина Димитрова за официалното откриване на Празници на Стария град 2018 и по трихълмието на времето ще се лее музика, а сърцата ще танцуват.


Входът за концерта е свободен!

Коментирай
Други събития
Абонирайте се за нашия бюлетин