Sax And The City - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Яну
24
Sax And The City
ДАТА: Oт 24 Януари 2020 до 25 Януари 2020 ЧАС: 20:30 МЯСТО:
Добави в календара
Sax And The City

Поредицата от акустични вечери в Groove Music&Art Kapana продължава с талантливата Galathea Moutafova, която ще гостува в петък 24.01. Тя ще представи някои от любимите си композиции, които се допълват идеално от артистичната атмосфера на квартал Капана.


24.01. петък | начало 20:30. | Вход: свободен | Изход: на шапка


Галатея свири на саксофон от 4 години, като преди това се увлича по ударни инструменти, а преди тях се занимава с театър, който и до ден-днешен и е в кръвта. Тогава за пръв път усеща какво е да си част от музиката и как тя се вплита с тази на другите изпълнители и заедно се хармонизират.


Галатея определя себе си като човек, който някак винаги е бил привлечен от бохемския живот – това да си свободен, отворен към света и да се свързваш с хората и... да си щастлив в своята лудост.


Само 2 години, след като започва да свири на саксофон, тя работи в Испания като музикант – в Каталуния и на Канарските острови. Връща се в България, за да продължи да учи в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в Пловдив. Сега тя обича да съчетава музиката и театъра, като чрез изкуството си иска да накара хората да танцуват, да плачат, да се смеят и да лудуват, да се замислят и дори да си тръгнат по-свързани със света.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин