Семинар "Check up, from the neck up" with Todor Terziev ZLC - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Ное
28
Семинар "Check up, from the neck up" with Todor Terziev ZLC
ДАТА: 28 Ноември 2018 ЧАС: 18:00 МЯСТО:
Добави в календара
Семинар "Check up, from the neck up" with Todor Terziev ZLC

Ако имате нужда от вдъхновение и мотивация, заповядайте на семинара "Check up, from the neck up" with Todor Terziev ZLC. Той ще се проведе на 28.11.2018 от 18:00 часа, в кафене "Отсреща", град Пловдив.


На него ще можете да поговорите за:
- Stinking thinking - или как да се отървете от негативизма в живота си
- Защо отношението, а не положението определя постижениятаЮ
- Каква е ползата от положителното мислене? То определено няма да ви помогне да направите всичко, но ще ви помогне да направите повече, отколкото с негативно мислене!


Място: Пловдив, Заведение "Отсреща", (ул. Бетовен №12)


Следете събитието във Фейсбук!


***


Тодор Терзиев се занимава с консултантска дейност и подбор на персонал. Създава своята компания, за да помага както на хора да намират своята нова работа, така и на различни компании да намират своите нови работници.


През последните 9 години работи в сферата на продажбите, подбор на персонал и консултантска дейност. През тези години, е  помогнал на повече от 3000 човека да намерят своята нова по-добра работа. Работи с множество компании, както с чужди така и с български, в проекти свързани с подобряване на общественият имидж, производствените мощности и меките умения на служителите в тях.


Освен всички квалификации и опит, които той притежава, Терзиев е и официално сертифициран треньор, ментор и говорител на Зиг Зиглар корпорация. Той има официалното право да разпространява, обучава и предава посланията на неговия ментор. Послания, които са променили милиони животи по целия свят и са помогнали на хората, чули тези слова, да имат повече от нещата, които животът може да предложи. Повече от колкото самите те са мислили, че е възможно.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин