Семинар Как да печелим от интернет? - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
13
Семинар Как да печелим от интернет?
ДАТА: 13 Октомври 2016 ЧАС: 09:00 МЯСТО:
Добави в календара
Семинар Как да печелим от интернет?

Един от най-успешните Интернет предприемачи в България, автор на 2 книги за интернет бизнес е готов да отговори на всичките ви въпроси и да ви помогне да откриете своя начин да печелите от интернет. Александър Ненов вярва, че всеки може да печели от безкрайния пазар в мрежата. Участвайте в събитието, за да разберете кой е правилният път за вас!

» Как да печелите от своя уебсайт
» Как да печелят от интернет БЕЗ да имате уебсайт
» Как да изградя уебсайт за (без пари)
» Как да намерите финансиране на своя интернет проект
» Как да изградят електронен магазин за 1 минута (демонстрация на живо)
» Как да печеля от кликове, импресии, публикации, рекламни агенции, продукти, “суб-продукти” и своята онлайн репутация.
» Как да печелят от съдържание за възрастни
» Как да планират, развиват, изграждат и продадат своя бизнес.
» Как да продадат своя бизнес


Александър Ненов е интернет предприемач от 1997 година, като е работил като програмист, мениджър и консултант на повече от 200 интернет проекта. Реализира най-голямата публична сделка в българския интернет пред 2007 г. с продажбата на сайта Teenproblem.net. Работи като мениджър за една от най-големите интернет медийни групи в страната – Инвестор.БГ АД. Лектор е на серия от семинари, свързани с онлайн бизнеса и иновациите, в City University, Нов български университет, Форум “Нови пазари”, Digital Biblio Technologies, TravelMind, “Маркетинг с нулев бюджет” и др. Носител е на наградата „Рицар на книгата“ и многократно е печелил наградите на конкурса БГСАЙТ. Автор е на бизнес книгите „На 1 клик разстояние“ и „Как да печелим в интернет?“.

Александър Ненов не е обичаен предприемач. Дълги години той изучава Биотехнологии и завършва екзотичната специалност “Медицинска кибернетика”. В ежедневната си работа комбинира мениджърските си умения и познания по програмиране с модели от живата природа. Така достига до нови и нестандартни решения при управлението на проекти, създаването на онлайн системи, както и управляване и насочване на потребителското поведение.

През 2008 г. е поканен на European Social Networking Task Force – среща, организирана от европейската комисия в Брюксел с цел създаване на нови правила за безопасен интерент. Той и тогавашният му колега (настоящ партньор в бизнеса) Божидар Бончев са представителите на България на срещата, в която участват Google, Facebook, Yahoo Europe, Microsoft, MySpace, YouTube и др. Създава компаниите Reshenia.com и Dynomica.eu чрез, които предлага голяма гама от онлайн услуги. 

В последните години Александър Ненов е консултирал и участвал в реализацията на различни онлайн проекти и интернет кампании за някои от най-големите фирми в страната и Европа, сред които Investor.BG, Peika.bg, NasamNatam.com, GoGuide, HiComm, Microsoft, Samsung, Coca-Cola, KLM.


Билети за събитието: https://alexnenov.tothetop.bg/

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин