Следобед в квартала - събития на фондация Open Space - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
31
Следобед в квартала - събития на фондация Open Space
ДАТА: 31 Октомври 2015 ЧАС: 11:00 МЯСТО:
Добави в календара
Следобед в квартала - събития на фондация Open Space

Следобед в квартала е темата ни тази събота - 31 октомври

Идейно е театрите и музеите да отворят врати и да те поканят за една нощ да се насладиш на малкия им празник. Ние пък те каним един следобед (може би последния слънчев хубав следобед за тази есен) да празнуваш заедно с нас и да участваш в промяната на своя квартал.

Три точки на София ще оживим с музика, танци, настолни игри и рисуване. Метрото ни свързва, така че можеш да се включиш навсякъде:
-    в кв. Младост 3, пред трафопоста до бл.313, вх.А – Йоан Ценков ще прави новия си графит върху трафопост, DJ Samm The Man ще се погрижи за хубавата музика, а ти можеш да спечелиш награда за Хелуинския си грим и костюм. Предизвикателството към теб е да намериш и се снимаш с гадните места в Младост, които са удобна среда за зомбита и ужасии;
-    кв. Надежда 2 – пред търговския център, веднага след изхода от Метро станция Хан Кубрат – ще танцуваме брейк, ще си направим чорапи-приспособления и ще ги въртим (предполагам си виждал как едни сръчни младежи въртят огньове), ще играем DiXit и Rummicub, и в добавка ще разгледаме галерията от ел.табла по бул. Ломско шосе, които млади художници изрисуваха това лято;
-    в Люлин 6 – те каним да се включиш в семейните турнири: „Не се сърди човече“, „Дама“, „Зохан ахъл“ и футбол (за семейни отбори). Емо и Ре Джи ще ни посвирят на китари, а с Фабиен и Агата ще си направим картички за приятели.

Подготвили сме изненади (и много награди). Но по важното е, че всичко това е идея и резултат от усилията на младите хора да променят своя квартал и средата, в която всички ние живеем.

Ела и сподели своето мнение. Какво още може да се направи? Какви са твоите идеи? И защо не? Току виж си намерил съмишленици, за да ги реализираш.

Ела в събота! София е твоя град. Участвай в неговото развитие.

Младост 3: около трафопоста до бл.313, вх.А (метро станция A.T.Балан) започваме в 11:00 ч.

Надежда 2: пред търговския център (веднага след изхода от Метро станция Хан Кубрат),
започваме в 14:00 ч.

Люлин 6: площадката пред бл.623 (метро станция Люлин, после малко пеша),започваме в 14:00 ч.

С медийната подкрепа на peika.bg
        
Събитията са част от календара на „Алтернативи за свободното време“ на Фондация „Open Space”.Финансира се по Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.


Повече информация тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин