SoExhibition - Victormov - изложба - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
20
SoExhibition - Victormov - изложба
ДАТА: Oт 20 Март 2015 до 17 Април 2015 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
SoExhibition - Victormov - изложба

На 20 март SOHO открива изложба - пътешествие на фантазия и красота из рисунките и куклите на Виктор, Тита и Сава. С Victormov се събират в едно разпилени желания, разностилни интереси, всевъзможни експерименти и опити.


Виктор ще представи свои творби с графит, акварел и акрил. Сред картините на Тита се поместват акрили върху черно бели фотографски принтове и ръчно изработени кукли от глина, винтидж платове, акрил, молив, стъко и лак. Това, което ги прави ТЕ е синът им Сава, чиято свободна воля, претворена чрез молив и акварел, придава завършеност на цялостното им представяне.


ТЕ най-обичат лятото да ходят боси и да рисуват навън. Да дишат море, да слушат мечти. Да събират вдъхновение и да разсипват разкош. Обичат в малки неща да слагат много красота. Може би и затова ги разпознават като le petit salon.


Стилът на всички е индивидуален. От групата само Виктор е с така наречено професионално образование и то на реставратор. За стила и идейте му може да видите тук. A за останалите автори нещата им говорят повече от това, което може да се напише, така че просто елате да се запознаете с тях и видите колко са истински и искрени.


Изложбата може да разгледате във всеки работен ден между 20.03 и 17.04. в SOHO на ул. Искър 4. 


Събитие: SoExhibition: Victormov
Откриване: 20.03.2015
Автори: Сава, Виктор, Тита
Час: 19:00ч - 21:00 ч.
Място: SOHO, ул. Искър 4, София 1000
Вход: свободен


Facebook събитие - тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин