SoReadable: Черна от Край до Край комедия - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
06
SoReadable: Черна от Край до Край комедия
ДАТА: 06 Април 2016 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
SoReadable: Черна от Край до Край комедия

Тази комедия всички я знаем, защото всички я живеем - достигнахме времето, в което измислиците са по-истински от новините по телевизията и по някакъв откачен начин това е смешно. От това се роди автентична черна комедия. Роди се нова българска сатира, поръсена с малко с чист абсурдизъм. Чиста проба контралит.

Контралитът беше открит от еди-Стефан-кой-си-Стефанов преди година и във втората си книга „Край до край“ продължава в същия ритъм&дух. По този повод наборът от неговите фикционални образи ще се засели в зелената ни къща, защото всички те имат куп неща да разкажат, така че да се замислим и посмеем заедно. След това ще се усетим, че всъщност познаваме някои от тях, виждали сме ги някъде или сме чували за тях. И дори ще вдигнем наздравица за това. И за новата българска литература, която ще налива масло в огъня с порязващата си актуалност, докато мулти-културният колектив бъде обогатен&освежен от гост-четци младите български режисьори Деян Барарев и Еди Шварц. Ще чуете и кратък етюд "Нека бъде двойно, сър" с участието на актьорът Кристиян Гочев.

Вход свободен и водещ към етажа под звездите, а пък SoReadable e ежемесечната ни поредица от литературни четения в уютна атмосфера и любима част от културната платформа на Soho.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин