Sofia Live Festival - най-новият музикален фестивал на София - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
18
Sofia Live Festival - най-новият музикален фестивал на София
ДАТА: Oт 18 Юни 2021 до 20 Юни 2021 МЯСТО:
Добави в календара
Sofia Live Festival - най-новият музикален фестивал на София

Sofia Live Festival е най-новото попълнение в музикалния календар на столицата.


Фестивалът за градска култура и музика, следващ европейските стандарти, ще се проведе на  18-ти, 19-ти и 20-ти юни 2021 г., на Колодрума в Борисовата градина.


Във време, в което повече от всякога се нуждаем от позитивни емоции, вълнуващи изживявания, среща с приятели и музика на живо, Sofia Live Festival дава заявка да бъде тази „свежа глътка въздух“, за която всички сме зажаднели. Амбицията на организаторите е той да се превърне в ежегодно дългоочаквано музикално събитие, носещо истински фестивален дух и предлагащо актуална и разнообразна програма.


Качествена музикална селекция ще звучи и в трите дни на фестивала. На 18-ти юни ще чуем Стругаре, песните със силни послания и бързи рими на Жлъч, Григовор, Гена, а Мила Роберт ще представи най-новия си сингъл.


73856


На 19-ти и 20-ти юни на откритата сцена на Колодрума, ще се качат една от най-интересните алтернативни групи у нас – Анимационерите, ПИSТАМАШINA и базираните в Манчестър Hayes&Y. Емблематичните Phuture Shock пък се събират ексклузивно за първото издание на Sofia Live Festival, след повече от 10 години отсъствие от родната сцена.


73858


Това са само част от имената, с които открехваме вратата на най- новия градски фестивал на открито.


Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки и със силно намален капацитет.


Фестивалът е подкрепен от Министерство на Младежта и Спорта и Столична община.


Билети "Ранно пиле" могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена от 20лв. за един ден и 50 лв. за трите фестивални дни.


За повече информация и всички новини около Sofia Live Festival може да следите страница на фестивала във Facebook  и инстаграм профила.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин