Sofia Under Initiative: Project Arthouse - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Авг
14
Sofia Under Initiative: Project Arthouse
ДАТА: Oт 14 Август 2015 до 31 Август 2015 ЧАС: 20:00 МЯСТО:
Добави в календара
Sofia Under Initiative: Project Arthouse

Тридневна изложба... колко кратко!
 
За тези от Вас, които не успяха да присъстват нa изложбата Project Arthouse – Project Arthousе: Пренареждане. Презапасяваме бар ДаДа с отбран брой творби на част от вече познатите ни автори! Очакваме Ви от 24 Август! Култура, настроение и ... още нещо!

 


 „В края на летния сезон, ние вече сме жадни за култура!“
Изложбата “Project Arthouse”, която Sofia Under Initiative (S.U.I.) проведе междуу 14-16 Август пожъна изключителен успех за инициативата и нейните партньори. Артистите, представяни от S.U.I. успяха, дори и в кратък срок да представят своите творби пред завиден брой хора с интерес към изкуството. Кутийката с  дарения на Свободния Център за Свободни Хора от своя страна събра близо 200 лв., които ще бъдат инвестирани в предстоящите им образователни мероприятия.

За предстоящото събитие – изложбата ще остане в галерията ДаДа до 30ти Август (или до по-късно ако всички са послушни), а онлайн галерията ще бъде достъпна до края на Септември месец.

„В петък 28.08 ще отпразнуваме краят на нашият летен сезон в компанията на страхотните музиканти Диоген и Бонгодар, които ще изпълняват различни авторски улични песни плюс доза импровизация.“ – Кирил Цанков, организатор
 
Целта на Sofia Under Initiative е да предоставя публичност и пространство за изява на своите артисти, чрез благотворителни събития. Изключение от правилото обаче, ще бъде направено в името на това, дори отпускарите, които пропуснаха последният ивент, да успеят да се насладят на страхотните произведения на изкуството. Те ще могат да бъдат разгледани за последно на живо до 30ти Август в бар ДаДа, София както и на страницата като част от подробен онлайн каталог.
 
В случай, че желаете да получите официална покана за събитието или да зададете своите въпроси към авторите на инициативата, можете да се свържете с тях като посетите страницата им във Фейсбук.


С медийната подкрепа на www.peika.bg.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин