Спектакъл „Разделям двойки по домовете“ във Варна - Варна, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
07
Спектакъл „Разделям двойки по домовете“ във Варна
ДАТА: 07 Юли 2019 ЧАС: 21:00 МЯСТО:
Добави в календара
Спектакъл „Разделям двойки по домовете“ във Варна

На 7 юли в 21:00 ч. Младежки театър „Николай Бинев" ще гостува в Летен театър-Варна. Любими актьори от трупата на театъра ще радват зрителите със спектакъла на режисьора проф. Здравко Митков – „Разделям двойки по домовете“.


В постановката страхотния и забавен актьор, Михаил Билалов, влиза в интересна роля, обещаваща много положително настроение. Жанрът е романтична комедия. Участват още изключително обичаните от публиката Искра Донова и Николай Луканов.


Ерик (Михаил Билалов) професионално се занимава с това да се разделя с нежните половинките на други мъже, които нямат смелостта да направят това сами, но сега е изправен пред една малко по-специфична ситуация... В поредния работен ден срещу него застава бившата му жена. Те се срещат отново след 7 години по необичаен начин и пред тях се отваря цяла палитра от спомени и чувства, от които техните персонажите се опитват да избягат.


64419


64420


64422


много хумор, смях, безброй комични обрати и доза мистерия спектакълът ви потапя в атмосферата на ежедневни проблеми и чувства, от които персонажите се опитват да избягат и гарантира едно истинско забавление. 


Пиесата за първи път се поставя в България, а нейният автор Тристан Птижирар е номиниран за награда „Молиер“ в категория „най-добър жив франкофонски автор“ през 2015 г.


Билети за спектакъла могат да бъдат закупени тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин