Стефан Данаилов и Аня Пенчева в „Актрисата“ - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
21
Стефан Данаилов и Аня Пенчева в „Актрисата“
ДАТА: 21 Юни 2019 ЧАС: 21:00 МЯСТО:
Добави в календара
Стефан Данаилов и Аня Пенчева в „Актрисата“

Стефан Данаилов и Аня Пенчева играят любовен дует под тепетата в „Актрисата“.


Представлението на Народния театър със Стефан Данаилов, Аня Пенчева, Павел Иванов, Кирил Ефремов, Иван Панев и Ненчо Илчев гостува в Пловдив на 21 юни.


Завръщането на големия български актьор Стефан Данаилов на театрална сцена се състоя в премиерната комедия за нещата от живота, озаглавена "Актрисата", продукция на Народен театър "Иван Вазов и ПК "Ажур Пико". Стартът на националното турне на спектакъла тръгва от сцената на Общински драматичен театър "Апостол Карамитев" - Димитровград.


Софийската премиера беше на 1 юни от 19:00 часа на голямата сцена на Народен театър "Иван Вазов".


Представлението „Актрисата“ на Народен театър Иван Вазов ще се играе в Пловдив на 21 юни 2019г. от 21 : 00 ч. на  Летен театър в парк "Бунарджика".


64114


 „Актрисата“ и много награждавания и шумно аплодиран по света и в България драматург Питър Куилтър е комедия, която достига и драматични обертонове. Актрисата Лилия Мартин, в  чиято „кожа“ влиза знаменитата Аня Пенчева, иска да се сбогува с кариерата си и около това решение в гримьорната ѝ се „завихрят“ шеметни  ситуации, предизвикани и от шеметния й живот на сцената и извън сцената.


64117


Като на своеобразен парад покрай актрисата „дефилират“ нейният  по-млад бивш съпруг Пол (Кирил Ефремов) и настоящият й застаряващ годеник Чарлс (Стефан Данаилов), синът й Даниел (Павел Иванов), агентът й Бари (Ненчо Илчев) и режисьорът Роджър(  Иван Панев), влизат и излизат от отрупаната с цветя и поздравления гримьорна, влизат и излизат от събитията, които Лилия Мартин предизвиква във вълнението си.


64115


Опиянена или пияна е актрисата, преди да се срещне за последен път с любимата си публика? Кой от всичките замесени в живота ѝ мъже има власт над нея – или тя властва над всички тях? Каква е цената на славата? А на любовта, ако я има?


Освен отговорите на тези въпроси, заедно с режисьорката Росица Обрешкова и големия Стефан Данаилов като постановчик на „Актрисата“, ще разкрием и още театрални загадки, най-важната от които е: колко силна е магията на театъра!


64116


Билети на цени 16лв, 20лв, 25лв и 30 лв. се продават в цялата мрежа на Ивентим и на каса "МаскАрт" в ДК "Борис Христов".


За информация и резервация: 0894/611 188.


Постановъчен екип:


постановка Стефан Данаилов


режисура Росица Обрешкова


драматург Мирела Иванова


сценография Елена Иванова


костюми Елена Иванова


музика Иван Лечев


фотограф Божидар Марков


С участието на Стефан Данаилов, Аня Пенчева, Павел Иванов, Кирил Ефремов, Иван Панев и Ненчо Илчев

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин