Супер Марио - театър БХАЛГ - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Ное
29
Супер Марио - театър БХАЛГ
ДАТА: 29 Ноември 2019 ЧАС: 11:00 МЯСТО:
Добави в календара
Супер Марио - театър БХАЛГ

"Супер Марио" е приключение за малки и пораснали деца. Една увлекателка детска пиеса по мотиви от емблематичната и развлекателна за поколения наред, едноименна видеоигра на Шигеро Миямото, за конзолата НИНТЕНДО.


Спектакълът представлява една история за смелостта, за доброто и злото, за вярата, борбата и дори за любовта, като всичко е представено по един напълно различен начин, обгърнато с детското въображение и представи.

Историята разказва за млад и работлив момък на име Марио. Майстор, който поправя и ремонтира всичко счупено или развалено. След като лошият змей отвлича принцесата на Мирното кралство, майстор Марио се втурва да го гони. Така започва едно приключение, изпълнено с много изненади и вълнуващи обрати. Приключение, което изпраща Марио в далечни и тайнствени земи, за да се сблъска с множество опасности и капани, и да опита да си върне любимата принцеса у дома. Ще успее ли да победи хитрия дракон, които умее да прави магии или ще се вцепени от ужас, както всички до сега? Театър „БХАЛГ“ ще ви разкажат от сцената.


Представлението е уникално само по себе си, тъй като е първата сценична адаптация на историята на японската конзола НИНТЕНДО.


Нещо повече! Сценографията и костюмите са изработени от найлонови пликчета, ПВЦ бутилки и много други материали за рециклиране, което прибавя екологичен елемент, който намига предизвикателно към детското въображение.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин