Световен ден на книгата в културен център BH - Русе, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
23
Световен ден на книгата в културен център BH
ДАТА: 23 Април 2016 ЧАС: 11:00 МЯСТО:
Добави в календара
Световен ден на книгата в културен център BH

По повод Световния ден на книгата организираме целодневна програма в културен център BH, посветена на книгите и буккросинг инициативата.

Каним родители и деца при нас още в 11 ч., когато ще започнем деня с работилница по творческо писане за деца в ученическа възраст, в която специални гости ще бъдат младите и талантливи деца от Клуб по творческо писане "Фантазия" към Фондация "Бистра и Галина". Необходими са ви само творческо настроение и химикал.

От 19 ч. ви каним да донесете книга, която да “пуснете” в нашия свободен книжен базар. Условието е да опаковате книгата така, чe да не се разбира коя е и да сложите кратко описание какво чувство е оставила тази книга у вас. Целта ни е да си тръгнем с книга, която сме избрали не по корицата, а по описанието и преживяването, което тя дава.

А друга възможност да отбележите Световния ден на книгата е като се включите в нашата постоянна буккросинг кампания. Това може да стане като оставите или вземете книга в зоната ни за свободни книги, без значение деня и часа.

Ще ви очакваме!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин