TRICKY представя Fall to Pieces на 10 октомври в София - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
10
TRICKY представя Fall to Pieces на 10 октомври в София
ДАТА: 10 Октомври 2021 ЧАС: 19:30 МЯСТО:
Добави в календара
TRICKY представя Fall to Pieces на 10 октомври в София
Източник: Eventease

Tricky e култ, мрак, болка и гняв. Tricky винаги е бил от тъмната страна на трип-хопа и само той може да ни го представи по възможно най-точния и красив начин.


През 2019 Трики започва работа по албума Fall to Pieces, но преживява ужасна лична трагедия със загубата на дъщеря му Mazi. Трагедията, която преживява Tricky е огромна и се усеща във всяка една песен от албума Fall to Pieces, който излезна през месец септември 2020. И чуете ли гo, определено ще се убедите в това, а после дълго ще гo слушате на рипийт, защото Fall to Pieces e определено сред най-интригуващи музикални проекти за изминалата 2020. В този албум TRICKY си колаборира спевицитеMarta Złakowska и Oh Land.


72794


Предстои ни трета среща с Tricky на 10 октомври в Sofia Live Club и тя ще е събитие,за което отново ще се говори и помни дълго, защото Tricky винаги успява да ни потопи в дълбините на душата си с всеки албум и концерт на живо.


Билети Ранно Пиле на цена от 35лв. може да намерите онлайн на


https://bit.ly/TrickySofia2021 на каса само в магазини На Тъмно в цялата страна или да поръчате по куриер на 0886 126 995.


72793

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин