Театър БХАЛГ представя ФИЛМ - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Ное
19
Театър БХАЛГ представя ФИЛМ
ДАТА: 19 Ноември 2019 ЧАС: 19:30 МЯСТО:
Добави в календара
Театър БХАЛГ представя ФИЛМ

„ФИЛМ“ е от онези необичайни театрални постановки, които извеждат пред зрителя както обичайните казуси и ежедневни проблеми, така и най-големите екзистенциални въпроси на нашето време, представени леко и елегантно през линията на комедията.


В живота ежедневно ни връхлитат редица неочаквани обрати, изненади и необясними ситуации. Когато разказваме за тях, често използваме определението „като на филм“.


Наистина ли обаче киното е вдъхновено до такава степен от битието или всъщност е твърде далеч от реалността, в която живеем?


Главният герой /Илия/ ни разказва за своя опит да пътува до Варна на автостоп. След дълго и изморително чакане на изхода на София, съдбата го среща с Бети, която бързо печели симпатиите на младежа и дава предпоставки за приятно пътуване към Черноморието. Взаимоотношенията им обаче се развиват противно на неговите очаквания. По пътя се сблъскват не само с крайни проблеми в общуването, но и с неочаквани и абсурдни ситуации и герои, припомняйки че ничие въображение не може се мери с картините на правдивата реалност на живота. Крайно комичните моменти постоянно препращат Илия към някои от най-епичните филми на нашето съвремие, а този автостоп се оказва един дълъг път към неговия личен и духовен свят.


Участват: Мартин Тасков, Виктория Георгиева, Теди Русева, Ива Шишманян, Кремена Алексова, Калоян Велинов
Режисьор : Але Ксандър
Мултимедия: Златко Христов
Сценография: Ивайло Христов


Билети за предстоящата постановка можете да закупите предварително или на място на касите, както и в платформата на Theatre Art.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин