Три нови комедийни формата - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Яну
10
Три нови комедийни формата
ДАТА: Oт 10 Януари 2020 до 31 Януари 2020 ЧАС: 20:00 МЯСТО:
Добави в календара
Три нови комедийни формата

Импровизатори от Холандия и Израел поставят нови комедийни формата с ШиЗи Импро Театър


ШиЗи Импро Театър ще изненада родната публика с три нови импровизационни представления. Професионалните актьори работят по създаването на новите формати с двама от най-успешните импровизатори на световната сцена – Инбал Лори и Йохим Мейер. Трите представления ще влязат в постоянния репертоар на трупата, а зрителите ще имат възможността да видят техните премиери в три поредни петъка през януари на камерната сцена на театър “Сълза и смях”. 


Топ импровизаторите прилагат утвърдени световни практики в създаването на спонтанните комедийни представления.


68652


Инбал Лори завършва известното “Нисан Натив Актинг Студио” в Тел Авив през 2000г.. От 2017г. живее в Берлин, обикаля света и преподава импровизационни техники и формати. Импровизира повече от 20 години.   


Йохим Мейер обучава различни групи, училища и компании в Европаблизо две десетилетия. Всяка седмица играе със своята трупа Easylaughs в Амстердам и е част от творческия комитет на най-големия импро фестивал на стария континент - IMPRO Amsterdam.


Резултатът от съвместната работа са три коренно различни комедии, всяка със своя неподправен стил и въздействие. В духа на импровизационните представления на ШиЗи Импро Театър, темата се задава от публиката (за всяко шоу по различен начин), а актьорите изграждат цялостно представление на момента.


На 10-ти януари от 20:00ч., ШиЗи Импро Театър ще представи за първи път “Новото шоу”. Това е комедия, с черни окраски, дълбочина на преживяването и емоционално докосване, които ще разтърсят публиката.


„Харесай и сподели“ е формат, които любителите на спонтанното изкуство могат да видят на 17-ти януари от 20:00ч. Представлението е за живота като лайкове, кликове, блогове, влогове и експертни мнения по всички въпроси. Инфлуенс комедия. Публиката ще задава теми за “инфлуенс” канали, които ще вдъхновяват актьорите.


Премиерата на „Тарантино“ ще бъде на 24-ти януари от 20:00ч. Форматът се фокусира върху неподправения стил на режисьора Куентин Тарантино. Актьорите ще изграждат епични монолози, колоритни персонажи, много съспенс и сценични убийства, всичко комбинирано в неповторим нов сюжет в стила на живия класик.


Любителите на импровизационния театър могат да закупят билети за трите премиерни представления на място преди началото на всяка шоу.


За ШиЗи Импро Театър


“ШиЗи Импро Театър” е театрална платформа, основана от Златин Цветков през 2013г. Състои се от:


-       „ШиЗи Про“ - трупа професионални актьори;


-       „ШиЗи ХаОс“ - тренировъчен център за непрофесионалисти;


-       „ШиЗи Импро Клуб“ - комедиен клуб с бар в центъра на София;


-       „ШиЗи Бизнес“ – корпоративни решения и творчески тренинги;


Професионалната трупа играе всяка седмица на камерната сцена на „Сълза и Смях“. Постоянният репертоар се състои от 4 представления:


-       „Кажи си Думата“ – Американски стил импровизация в две части;


-       „ШиЗи Шекспир“ – импровизирана пиеса в стила, темите и езика на У.Шекспир;


-       „До-Ре-Ми ШиЗи“ – импровизиран мюзикъл в две действия;


-       „Комедийно Отплесване“ – спонтанни скечове със специален гост; 


Трупата се състои от актьорите: Златин Цветков, Илиан Илков, Катя Бръмбарова, Евелина Васева, Яна Маринова, Димитър Живков, Елеонора Топалова, Симона Димитрова, Деян Михайлов.


„ШиЗи Импро Театър“ организира и ежегоден международен импро фестивал през месец Септември, в който гостуват над 100 импровизатори от цял свят.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин