Уикенд на влюбените в Сатирата - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Фев
14
Уикенд на влюбените в Сатирата
ДАТА: Oт 14 Февруари 2015 до 16 Февруари 2015 ЧАС: 11:30 МЯСТО:
Добави в календара
Уикенд на влюбените в Сатирата

За празничния уикенд Сатиричен театър Ви предлага няколко изненади за предстоящия празник.


На 14 февруари от 11:30 ч. чуйте мюзикъла за малки и големи Шумът на върбите, където силата на приятелската любов изважда и най-непослушните от големите проблеми! Спектакълът е номиниран с ИКАР 2015 в категорията Авторска музика на Данко Йорданов. В ролите Алекс Сърчаджиева, Нона Йотова, Жанет Иванова, Кирил Ефремов, Йорданка Стефанова и др.


От 19:30 ч. ще се играе спектакълът Bella Donna. Напълно тематично главната героиня напива своите ухажори докато те не се влюбят в нея. А какво следва след това? Една пикантна любовна комедия с криминален характер и неочакван край! В главните роли на прелъстителката е неповторимата Нона Йотова, а нейните завоювания са Кирил Ефремов и Роберт Янакиев.


На 15 февруари от 19:30 ч. можете да гледате Златният Телец, където Калин Сърменов и Калин Врачански борят сили за сърцето на младата Гергана Плетньова. Двамата герои не могат да решат кое е по-важно – любовта или парите? В спектакъла ще видите вечната Стоянка Мутафова, която наскоро навърши 93 години в ролята на съдържателка на бордей, както и още звезди на Сатирата.


На 16 февруари от 19:30 ч. на голяма сцена Ви каним да гледате комедията Не всеки крадец е мошеник. Едно голямо недоразумение, където всички са хванати в любовна изневяра, а най-честен излиза именно…? Комичните ситуации са майсторски пресъздадени от Алекс Сърчаджиева, Албена Павлова и Ернестина Шинова. 


В камерна зала, по същото време можете да гледате Прах в очите. Ще се сблъскате с комично представените проблеми на една семейна двойка. През колко любовни кризи трябва да минете, за да разберете какво е любовта, ще Ви покажат Росица Александрова и Николай Урумов.


С всеки закупен билет до 14 февруари получавате подарък от АРТ -93 и талон за отстъпка в техните магазини!


Сатиричен театър Ви пожелава весели празници и много любов!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин