Всеки уикенд събития за деца в Bulgaria Mall - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
26
Всеки уикенд събития за деца в Bulgaria Mall
ДАТА: Oт 26 Октомври 2013 до 28 Декември 2013 МЯСТО:
Добави в календара

Специално за най-малките посетители на Bulgaria Mall и техните родители, екипът на търговския център е подготвил богата програма от събития през всички уикенди до края на месец декември.


Всяка събота и неделя за малчуганите ще бъдат организирани музикални уроци по ударни инструменти, куклен театър, креативни ателиета, йога или художествена гимнастика, както и рисунки на лице. „Искаме да предложим интересни и безплатни занимания за цялото семейство през зимните уикенди. Програмата от активности съчетава полезното с приятното. Убедени сме, че разнообразието от събия ще допадне не само на малчуганите, но и на техните родители“, коментира Брайън Търнър, маркетинг директор на Bulgaria Mall.


Всяка събота от 11:00 ч. музикални педагози ще приветстват малки и големи да се присъединят към уроците по ударни инструменти, които имат образователен  и игрови характер. Заниманията целят да запознаят най-малките с едни от най-естествените и близки до човека музикални инструменти – ударните. Магията на ритъма дава възможност на децата да придобият знания и умения по един лесен и забавен начин, с възможност за бъдещо развитие на своите таланти. Подходът на професионалните педагози и разнообразието на инструменти, които са предвидени в проекта ще научат участниците на различни начини за звукоизвличане, ритми и синхрон. Групата от инструменти, които ще откриете по време на уъркшопа в Bulgaria Mall включват Body-percussion, Маракаси, Cowbell -  или така нареченият кравешки звънец, и Джембе - африкански инструмент от масивно дърво с естествена животинска кожа.


Всяка неделя от 11:00 часа малчуганите ще имат възможност да гледат забавни театрални постановки от различни театрални трупи. "Постарали сме се да подберем едни от най-добрите спектакли, които се предлагат у нас“, казва Деси Димова, основателка на Арт Рентал - повечето трупи имат награди от различни родни и чужди театрални форуми." Началото на неделните арт сутрини ще бъде поставено на 6 октомври от 11 часа, когато театър "Дани и Деси" ще представят постановката "Къде си приятелю?". От 13 часа пък приложничката Дани Годинова ще помага на всички желаещи да изработят най-симпатичния герой от приказката, която са гледали. Материалите ще са различни и ще са подходящи за децата. Разбира се, приветстваме и родителите да се включат, за да имаме по-добри резултати.


През месец октомври на сцената на Bulgaria Mall ще бъдат представени:


„Палечка“ на Театър „Дани и Деси“ – 13.10
„Огнивото“ на Куклен театър „Искра“ – 20.10
„Косе Босе“ на Театър „Абсурд“ – 27.10


За повече новини около Bulgaria Mall, следете тази страница.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин