White Dinner - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
12
White Dinner
ДАТА: 12 Юли 2020 МЯСТО:
Добави в календара
White Dinner

За четвърта поредна година в България ще се проведе събитието Бяла вечеря.


На 12.07.2020 г. ще се съберем на тайно място под звездите в гр. София и ще споделим вечерята си с близки и непознати.


Ще бъдем облечени в бяло. И ще се насладим на живота – без бързане, без напрежение, само с добро настроение и красива Бяла вечеря.


На миналогодишното издание Миро не искаше да слезе от сцената. Тази година не смятаме да го караме по-полека. Нямаме търпение да се насладим на живо на изпълнението на Стефан Вълдобрев и Стунджи.


Мистерия, тайна локация, изненада, а после красота, великолепие и музика – една елегантна и запомняща се бяла нощ.


Събитието преминава с получаване на мейл за тайна среща, после те отвежда координатор до мястото на събитието, следва създаване на изискан градски пикник от самите участници: Всеки носи сам храна, посуда, прибори, бели покривки. Дамите носят свещи и цветя, мъжете пренасят кошници за пикник и помагат в разпъването на маси и столове, декорират масите, а малки деца се щуреят наоколо облечени в бяло.


70861


Финалът по традиция е с бенгалски огън, който се раздава от организаторите малко преди 23:00 ч. когато е края на събитието. Всички прибират след себе си и оставят мястото дори по-чисто, отколкото са го намерили.


Едно събитие с послание: Да споделяме, да се запознаем, да приготвяме прясна храна сами, а не да сме само консуматори, да сме еко (на събитието е забранено ползването на еднократни пластмаси) и да се наслаждаваме.


Място, където можеш да приготвиш специалното си ястие и да го споделиш с всички. Място, където можеш да развихриш въображението си и да създадеш най-красивата маса. А организаторите са предвидили и награди.


70863


Всичко започва преди 32 години в Париж. Вече можеш да станеш част от световния феномен в градове като Сидни, Ню Йорк, Хонг Конг, Берлин, Милано и много други. Традиционно всеки сам трябва да донесе маса и стол. Организаторите в България са се погрижили и за хората без пикник оборудване и регистрациите предвиждат осигуряване на маси и столове по избор.


Най-хубавото е, че инициативата, която е клубна, планира да предоставя достъп до регистрираните членове на клуба до редица тайни партита, вечери с известни личности, групови приключенски почивки, комбиниращи пътувания и преживявания.


Ние сме част от клуба. А ти? Запиши се на https://whitedinner.bg/


 


*На събитието ще бъдат спазени изискванията на компетентните органи и ще бъдат взети всички мерки за безопасност на гостите*

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин