Януари – фестивал на българската драматургия - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Яну
13
Януари – фестивал на българската драматургия
ДАТА: Oт 13 Януари 2020 до 31 Януари 2020 ЧАС: 19:30 МЯСТО:
Добави в календара
Януари – фестивал на българската драматургия

От 13-ти януари до 31-ви Януари, 2020 г. публиката, жадна за българска словесност и драматургия, ще гледа спектакли на наши класици и съвременници, както и интерпретации по български автори.


Началният час на спектаклите  е 19.30 часа, мястото е Нов Театър НДК. За зрителите, които си закупят билети за повече от две представления за януарския фестивал на българската драматургия на касата на театъра, ще бъдат предложени намаления от цените на билетите.  


 68424


Неслучайно Фестивалът на българската драматургия се провежда през януари. По думите на Йордан Радичков от едноименната му пиеса, януари е най-българският месец.


Заповядайте на Четвъртото издание на „Януари – фестивал на българската драматургия”.


68421


 


За първи път Публиката е поканена да участва, като избере най-добрите. Ще бъдат присъдени Награда на публиката за Най-добър спектакъл, Най-добра женска роля и Най-добра мъжка роля.


Очакваме ви! Амбицията на организаторите е всяка година под един покрив да бъдат събирани едни от най-обичаните от публиката български автори, като Рачо Стоянов, П.К. Яворов, Емилиян Станев, Димитър Димов идр. В него ще намират място и творческите дебюти на млади автори.


68423

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин