Запалване на светлините на елхата в София - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Ное
30
Запалване на светлините на елхата в София
ДАТА: 30 Ноември 2018 ЧАС: 17:30 МЯСТО:
Добави в календара
Запалване на светлините на елхата в София

На 30 ноември 2018 година (петък) в парка пред Националния дворец на културата ще заблестят светлините на празничната елха на град София.


От 17.30 ч. до 19.30 ч. на площада пред НДК (от страната на ул. „Фритьоф Нансен” и Билетния център) ще се проведе програма с участието на вокална група към Столичен център за работа с деца „Бели Брези”, балетна школа „Силует”, вокална група „Сладки пуканки” към Националния дворец на децата, солисти от Арт център „Стринджендо”, фолклорна формация към 144 СУ „Народни будители”, Дичо, Тончо Токмакчиев, Еделина Кънева, Камелия Тодорова.


Столична община ще организира томбола за присъстващите на празничното събитие. Късметлията ще получи наградата си след запалването на светлините на елхата и празничните илюминации в 19.00 ч.


Ретро трамвай ще се движи на 30-ти ноември от 16.00 ч. до 19.00 ч. двупосочно по маршрут пл. „Възраждане” - бул. „Христо Ботев” - „Петте кьошета”- НДК - пазар „Иван Вазов”. Пътуващите в трамвая малчугани ще могат да изработят с помощта на аниматори празнични играчки, които да украсят дома им или избрана елха в София. 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин