„Хитът на сезона“ със Здрава Каменова ще бъде с премиера в Théatro - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Яну
22
„Хитът на сезона“ със Здрава Каменова ще бъде с премиера в Théatro
ДАТА: 22 Януари 2022 ЧАС: 19:30 МЯСТО:
Добави в календара
„Хитът на сезона“ със Здрава Каменова ще бъде с премиера в Théatro

Моноспектакълът събира ярки комедийни персонажи и поставя една писателка под сериозен натиск да създаде истински хит.


Най-новият моноспектакъл на Здрава Каменова „Хитът на сезона“ ще направи своята премиера в Théatro в София на 22 януари. Постановката събира ярки комедийни персонажи, които поставят писателката Жива Каменарска под сериозен натиск да създаде истински хит. Режисьор на пиесата е Благой Бойчев.


В „Хитът на сезона“ ще видите една цветна комбинация от герои, сред които неуспяла актриса, която все още чака ролята на живота си, фолк певица, написала най-големи си хит, заседнала в асансьор, занемарен баща, превърнал се в занемарена домакиня, и други. Всички те са изиграни от Здрава Каменова, която преминава от образ в образ с лекота.


Тази ситуационна комедия бързо става близка до публиката, защото зрителят много лесно намира себе си или свои близки в героите. А всичко това води до натрупването на голямо количество смях. Свидетелство е успехът на предпремиерата на „Хитът на сезона“, която беше в рамките на две дати в „Топлоцентрала“ в края на миналата година.


„Надявам се този спектакъл да радва хората и да има дълъг живот. Написах текста на шега и мисля, че нещата, които се случват на шега, са най-устойчиви във времето. Опитах се да събера най-любимите и най-абсурдните монолози от мои пиеси, които публиката е гледала. Имах изумителното удоволствие да работя с прекрасен екип и вярвам, че това се вижда на сцената“, споделя Здрава Каменова.


Докъде ще бъде доведена писателката Жива от манипулациите на останалите герои и колко голяма е цената, която трябва да плати, за да създаде истински хит? Неочакван обрат, какъвто дори писателката не би могла да измисли, ще преобърне живота ѝ до точка, от която няма връщане назад.


„Хитът на сезона“ е в Théatro на 22 януари.

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3E0eg2R

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин