„Извънредно специално“ – събитието, което ще се случи само веднъж - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Дек
04
„Извънредно специално“ – събитието, което ще се случи само веднъж
ДАТА: 04 Декември 2021 ЧАС: 20:00 МЯСТО:
Добави в календара
„Извънредно специално“ – събитието, което ще се случи само веднъж

„Извънредно специално“ е събитие, което ще се случи само веднъж – 4 декември в Зала 1 на Националния дворец на културата. Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова са подготвили специално издание, което ще изненада публиката със съдържание, излизащо напълно извън определението за представление.


Публиката на „Извънредно специално“ ще бъде истински специална, защото само на 4 декември ще надникне зад завесата на предстоящото трето представление на трите актриси, чиято премиера ще бъде през 2022 година.


 


И за да бъде картината пълна, в събитието ще се включи и музикален гост. Това е Vera Russo - Faith DJ, която е DJ, MC, Hose вокал, певица, водеща. Изявява се в най-посещаваните клубове у нас, участвала е в музикалните формати Music Idol и „Гласът на България“.


76044


„Извънредно специално“ ще бъде един естествен завършек на годината след изключително успешните летни турнета на стендъп комедиите „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“с участието на трите актриси.


„Срещите ни с публиката всеки път са много вълнуващи и си мислим, че да завършим тази година с нещо специално заедно ще бъде подарък за всички“, споделят трите актриси.


Събитието ще се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки към момента на неговата дата.


Билетите за „Извънредно специално“ са тук: https://bit.ly/3F3oReo

Коментирай
Други събития
Абонирайте се за нашия бюлетин