“Лешникотрошачката” и три детски ателиета - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Дек
22
“Лешникотрошачката” и три детски ателиета
ДАТА: 22 Декември 2019 ЧАС: 09:00 МЯСТО:
Добави в календара
“Лешникотрошачката” и три детски ателиета

Коледен ден с Фортисимо Фамилия и Софийска филхармония - “Лешникотрошачката” и три детски ателиета


Коледното настроение вече се настанява около нас. А от Фортисимо Фамилия и Софийската филхармония предлагат страхотен празничен предиобед на своите почитатели в навечерието на празника.


На 22 декември от 9 часа, чааак докато започне концертът “Лешникотрошачката”, във фоайетата на зала “България” ви очакват много игри и изненади с коледен дух.


Ателиетата за танци, изобразително изкуство и музика ще се провеждат на всеки кръгъл час от 9, 10 и 11 часа, при това всички забавления за деня са включени в билета за концерта.


В 9 часа започва танцовото ателие. Класическата балерина Кристина Чочанова ще покаже на найранобудните част от оригиналната хореография на балета “Лешникотрошачката”. Заедно с нея, децата, включили се в ателието, ще опитат да изпълнят част от подбраните балетни движения.


От 10 часа децата ще могат да направят свои коледни играчки с помощта на майсторите в приложните игри и заниманияИзиарт/ Easyart.


А в 11 часа ще започне музикалното ателие, в което ще се свири, пее и ще се разкажат любопитни истории от света на филхармоничния оркестър.


И не забравяйте коледната приказка за малката Клара и нейната Коледа започва точно в 11:30 часа.


Главните действащи лица в концерта “Лешникотрошачката” ще бъдат балерината Ангелина Гаврилова, в ролята на Кралицата на мишките и артистът Теодор Елмазов в ролята на чичо Дроселмайер.


Облечете най-красивите си коледни тоалети или любимите си карнавални костюми и елате на коледния бал на Клара в зала “България”.


Билети за концерта можете да намерите тук, както и на касата на зала “България”.  

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин