#NetWorkMe - фестивал на алтернативния спорт и комуникации - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Авг
17
#NetWorkMe - фестивал на алтернативния спорт и комуникации
ДАТА: Oт 17 Август 2018 до 18 Август 2018 ЧАС: 17:00 МЯСТО:
Добави в календара
#NetWorkMe - фестивал на алтернативния спорт и комуникации

#NETWORKME се измества на 17 – 18  aвгуст
Всички записали се за спускане с въжения тролей над езерото в Дружба ще могат да запазят своите регистрации


Поради променливото време и нестабилната метеорологична обстановка и с оглед на обезпечаване на максимална сигурност за гражданите, се измества датата на провеждане на #NetWorkMe - фестивал на алтернативния спорт и комуникации.


Провеждането на фестивала, част от събитийния календар на „София - европейска столица на спорта 2018“, бе предвидено за тази събота и неделя, 6 и 7 юли, но ще се състои на 17 и 18  aвгуст.


Отменя се и планираното за 8-ми юли събитие от календара “Витоша летен фест 2018“.


Екипът на #NetWorkMe ще се свърже с всички записали се за спускане с въжения тролей над езерото в Дружба. Те ще имат възможност да потвърдят присъствието си на новите дати и да запазят своите регистрации. Предвид големия интерес към събитието, в случай, че се освободят места за атракциона, онлайн формата за регистрация ще бъде отворена отново.  


Първият по рода си фестивал на алтернативния спорт и комуникации #NetWorkMe е част от програмата за корпоративна социална отговорност на NET 1, с която телекомуникационният оператор на столицата показва възможностите за подобряване и усвояване на градската среда и предизвиква столичани да търсят алтернативни форми за спорт, комуникация и връзка с околната и градска среда. Фестивалът е част от програмата от събития на София 2018 - Европейска столица на спорта.


Текуща информация за фестивала можете да следите във Фейсбук на:


NetWorkMe 2018 – Фестивал на алтернативния спорт и комуникацииЮ
Sofia 2018 - Европейска столица на спорта
Официална страница на Net1



Очакваме Ви с много настроение и положителни емоции  на 17 – 18 август!


*



Екстремно спускане по въжен тролей очаква столичани и гости на града на #NetWorkMe - фестивал на алтернативния спорт и комуникации
Започват записванията за безплатно участие на атракциона


Спускане от 300 метров въжен тролей, който преминава над езерото в квартал Дружба, гр. София, е кулминацията в първия по рода си фестивал на алтернативния спорт и комуникации #NetWorkMe! Фестивалът, организиран от софийския телекомуникационен оператор NET 1, е част от програмата от събития на София 2018 - Европейска столица на спорта и ще се проведе на 6 и 7 юли край езерото в Дружба. Началото ще бъде дадено на 6 юли, петък, от 17.00 часа, от Петър Ризов, изпълнителен директор на NET 1, който първи ще прелети по екстремното съоръжение. След него на изживяването ще могат да се насладят представители на медии и гости.


Спусканията по уникалното съоръжение ще продължат и в съботния ден. Любителите на силните усещания ще имат възможността да предизвикат себе си, като заявят своето желание за участие с предварителна регистрация ТУК. Местата са ограничени, но в събота, 7 юли, с томбола ще бъдат изтеглени и допълнителни късметлии от присъстващите на фестивала.


57117


Програмата на #NetWorkMe дава възможност за приятно изживяване на големи и малки в лятна София. Всички, решили да преживеят съботния ден край езерото в Дружба, ще имат възможност да се включат в интересни игри, томболи, научни класове и да се насладят на демонстрации на алтернативни начини на спорт и забавления, огнени танци и др. Популярният телевизионен водещ Ути Бъчваров ще води кулинарно шоу на открито и ще приготви собственоръчно „обяд с кауза“. Всеки закупил комбо менюто на майстор-готвача, автоматично ще допринесе за обновяването на парковата част в квартала – част от събраната сума ще бъде изразходвана за залесяване на пространството край езерото.


Участието в активностите на фестивала е безплатно. Програмата е подходяща за малки и големи. Единственото изискване е към желаещите да се спуснат по въжения тролей. Те трябва да са навършили 18 години.


Повече информация за програмата на #NetWorkMe можете да научите във Фейсбук събитието „NetWorkMe 2018 – Фестивал на алтернативния спорт и комуникации” тук.


57118


#NetWorkMe е част от комуникационната стратегия и програмата за корпоративна социална отговорност на NET 1, с която телекомуникационният оператор на столицата показва възможностите за подобряване и усвояване на градската среда и предизвиква столичани да търсят алтернативни форми за спорт, комуникация и връзка с околната и градска среда.


Фестивалът е част и от календара на първото издание на "Приключенски Екстрийм Тур". Медийни партньори на фестивала са: Дарик радио, Bulgaria On Air, EspressoNews.bg, Peika.bg, Drugitesportove.com и Ranica.bg.


Полезни връзки:


Фейсбук събитие „NetWorkMe 2018 – Фестивал на алтернативния спорт и комуникации“
Официален сайт на NET1
Официална Фейсбук страница на NET1
Официален сайт на Столична Община
Официална Фейсбук страница на Столична Община
Официална Фейсбук страница на Sofia 2018 - Европейска столица на спорта
Официална Фейсбук страница на Приключенски Екстрийм Тур


*** 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин