„Тя във Варна“ представя активните жени на Варна - Варна, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
26
„Тя във Варна“ представя активните жени на Варна
ДАТА: 26 Март 2019 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
„Тя във Варна“ представя активните жени на Варна

Тя във Варна“ представя активните жени на Варна. Всеки последен вторник на месеца в Социалната чайна (ул. "Преслав" №53) две дами представят себе си и своята дейност.


Идеята за формата идва от активните жени на Пловдив, които също всеки месец предоставят възможността на публиката да се запознаят с историята на две от вдъхновяващите жени на града им. В града под тепетата събитието се организира от 2018 година и набира все по-голяма популярност с всеки изминал месец. Официалното начало на „Тя във Варна“ беше поставено на 30 октомври миналата година благодарение на Мирослава Милева и Социалната чайна и оттогава е било посетено от над сто варненки и гостенки на града.


През март на "Тя във Варна" - Ирен Христова - Консултант по личен стил, създател на My Style Agency. Сертифицирана е от лондонската академия за имидж консултиране “Colour me beautiful academy”; Грациела Станева-Иванова - психолог и Монтесори терапевт. Работи с деца, прилагайки Монтесори метода като основна терапия в работата си. Създател е на първата група Монтесори Психодрама за деца във Варна.


Събитието се организира от доброволци, а жените, които имат възможност да представят дейността или каузите си са тези, които ежедневно вдъхновяват хората около тях с това, което правят и постигат. Всеки може да номинира жена, която я/го вдъхновява да се включи като говорителка на някое от следващите събития на "Тя във Варна" като попълни онлайн формуляра ТУК.


За контакти с организаторите във Варна: s.tonchevska@gmail.com и 0896771229


Може да научите повече за организациятa инициатор на формата "ТЯ в.." на www.sheinbulgaria.org

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин