3 идеи за игри, които можете да играете на път (част 2) - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
3 идеи за игри, които можете да играете на път (част 2)
Автор: Peika.bg
3 идеи за игри, които можете да играете на път (част 2)

Сигурни сме, че сред вас, пътешественици има доста, които играят игри на мобилните си телефони.

Затова подбрахме за вас няколко, които могат да бъдат играни, когато пътувате извън страната, тъй като не им трябва връзка с интернет.

Вижте кои са те:

1. Really Bad Chess

Really Bad Chessе шахмат като нищо, което сте виждали досега – вместо да играе на традиционна шахматна игра, дъската се пренарежда и разбърква, като ви дава изцяло нов набор от фигури всеки път. В първата игра може да имате три пешки, пет царици и един топ. Следващата игра може да има седем пешки, две кралици и четири топа. Никога не знаеш какво ще се случи в тази игра – единствената константа е самотният цар, като целта на си остава да плените царя на опонента ви чрез мат. Получените в началото фигури не са съвсем случайни; те се основават на миналия ви опит в играта. Колкото по-добре се справяте, толкова по-лоши фигури ще получите с времето, което ще направи играта безкрайно по-предизвикателна. Тази игра насърчава играча да учи сложни шахматни стратегии, за да извърши необходимите ходове за победа. Първите няколко игри може да изглеждат невероятно лесни, но това е капан, макар и такъв, който ви кара да продължите да играете, за да ставате все по-добри.

2. Major Mayhem

Трудно е да опишеш колко забавна игра може да бъде Major Mayhem, затова по-добре направо я пробвайте. Тя има дълга сингълплейър кампания, в която играейки като въпросния герой, трябва да елиминирате поредица от врагове в красиво изработени нива. Играта е на принципа на "стрелбището" - враговете изскачат от различни места, а вие трябва да чукнете по тях с пръст, за да стреляте. Арсеналът ви постепенно се разширява с нови оръжия, ъпгрейди и бомби. Разбира се, противниците няма да стоят безучастни, така че добрите рефлекси са важни, ако искате героят ви да оцелее. Получавате бонуси за точни изстрели, поредица от бързо елиминирани врагове и по-атрактивни изпълнения (например, когато с един изстрел взривите варел с бензин и експлозията погълне няколко души). Между мисиите ъпгрейдвате оръжията си и продължавате нататък.

3. Quizoid

 

Quizoidе игра с простичък интерфейс, която позволява да проверите знанията си в най-различни области. Очакват ви над 7000 въпроса, разпръснати в дузина категории като „Изкуства и развлечение”, „Храни и напитки”, „Спорт и свободно време”, „История и митология” и други. Въпросите са не само забавни и любопитни, но и предизвикателни. Те са разпръснати в три режима на игра. Quizoid е безплатна, но с еднократно плащане може да отключите още 3000 въпроса и някои други екстри. Ако си падате по енциклопедични знания, това е една от по-добрите мобилни игри на такава тематика. А основното й предимство в сравнение с конкуренцията е, че може да се играе офлайн.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин