5 града, подходящи за хората, които не си падат по алкохола - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
5 града, подходящи за хората, които не си падат по алкохола
Автор: Peika.bg
5 града, подходящи за хората, които не си падат по алкохола

Подбрахме няколко дестинации за хората, които не са почитатели на нощния живот и алкохолните приключения, а предпочитат по-спокойни места.

Ето ги и тях:

1. Уислър, Британска Колумбия

Уистлър представлява едно спокойно място, скрито в планината, което е рай за всички любители на спа процедурите, тишината и спокойствието. Там със сигурност можете да намерите пълноценната почивка – парни бани, сауни и горещи вани са само част от удобствата, с които алкохол не ви е нужен, за да се отпуснете максимално.

2. Сеул, Южна Корея

Сеул е един от най-модерните градове, където възможностите за забавления са многобройни – сред тях е например нощното пазаруване. В този град някои хипермаркети работят само в късните часове на деня и затварят в 5 часа сутринта. В тях се продава всичко, което може да си представите – от дрехи до кухненски уреди. Корея е известна с нощния си живот и с уличната храна. Там не е необичайно да се разхождате в малките часове на нощта с пикантни оризови топки в едната ръка и с калмари в другата.

3. Санторини, Гърция

За разлика от гръцката парти дестинация Миконос, Санторини е далеч по-спокойно местенце. Там може да отидете, ако искате да прекарате времето си сред красиви плажовете, живописните места за разходка, да опитате вкусните гироси и студени фрапета. През нощта пък всички магазини са отворени до късно и може да се впуснете в пазаруване или да гледате някой хубав филм на лятно кино.

4. Мексико Сити, Мексико

Може и да се изненадате, но в Мексико Сити, далеч от шумните партита на плажа, има богата история, култура, забележителна архитектура и, разбира се, много вкусна храна. 

5. Будапеща, Унгария

Будапеща е един изключително красив европейски град, изобилстващ от забележителности за разглеждане, минерални бани и горещи извори. Със сигурност можете да запълните времето си там със занимания, които не са свързани с алкохола.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин