5 нестандартни забавления за Свети Валентин - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
5 нестандартни забавления за Свети Валентин
Автор: Боряна Кръстева
5 нестандартни забавления за Свети Валентин

Повечето от вас сигурно ще си кажат: „Пак ли с този измислен празник?! Трябва да се обичаме всеки ден, а не да търсим повод, за да го правим.“ И ние сме напълно съгласни с вас!

Поради тази причина предложенията, които ви отправяме, са далеч от клишираната романтика. С тях можете да изненадата любимия човек всеки един ден – без повод. Може да се забавлявате и наистина да опитате нещо ново, което не сте правили заедно.

Тези 5 идеи са толкова забавни, че ако ги изпълните за своята половинка на Свети Валентин, колкото и скептична да е тя, определено ще хареса празника и времето, прекарано с вас!

1. Запишете се на уроци по катерене

5 нестандартни забавления за Свети Валентин

Като едни истински пътешественици, със сигурност ви се е налагало да преминавате през по-трудни маршрути. Ако владеете скалното катерене, те вече няма да са пречка за вас. Освен това ще направите пътуванията още по-приключенски и изпълнени с адреналин. Можете да запишете себе си и половинката си на уроци по катерене за начинаещи и заедно да научите нещо ново. Ако пък вече имате опит и основни познания, можете да продължите да се усъвършенствате и да спортувате заедно.

2. Изпробвайте готварски курс (заедно)

5 нестандартни забавления за Свети Валентин

Гответе заедно, но не само вкъщи, а се запишете на готварски курс! Е, ако пък само вашата половинка си пада по създаването на кулинарни изкушения, запишете само нея. Сладкарство, печива, здравословна кухня – разберете кое би било най-интересно за нея и я запишете. Така ще покажете един по-различен подход и внимание. Придобитите знания и умения си остават и след курса, така че след това половинката ви може да ви изненада с нещо наистина вкусно. С този подарък всички „печелят“!

3. Карайте ски/сноуборд

5 нестандартни забавления за Свети Валентин

Все пак да не забравяме, че Свети Валентин е през зимата. Възползвайте се от това подобаващо. Пистите на Витоша, Банско, Пампорово Боровец и още много ви очакват! Подарете си един ски или сноуборд уикенд, покарайте заедно. Ако пък никога не сте опитвали зимни спортове – сега е моментът. Наемете си инструктор, който ще постави основите на вашите зимни спускания. Докато сте в планината, ще можете още да се повозите на лифта, да се разходите и да се поглезите в някой СПА център. Отдайте се на една активна почивка за празника!

4. Бънджи скок от балон

5 нестандартни забавления за Свети Валентин

Скоковете с бънджи са нещо, което доста от вас вече сигурно са опитвали. Точно затова ви предлагаме нещо по-щуро – скок с бънджи, само че от балон. След плавното издигане, ще си доставите ударна доза адреналин. Романтично и екстремно преживяване в едно. Тъй като ще сте с любимия човек, се очаква, че няма толкова да ви е страх. А преживяването определено си заслужава! 

5. Офроуд приключение в планината

5 нестандартни забавления за Свети Валентин

Предлагаме ви една щура разходка из планината на четири гуми! Офроуд през зимата – това е приключение, което няма да забравите. Намерете си автомобил само за вас двамата и бъдете готови за възхитителни гледки. Бялата зимна приказка, примесена с известна доза адреналин, ще внесе глътка свеж въздух в отношенията ви. След това дълго ще си спомняте за този празник с усмивка.

Ако някое от тези предложения ви харесва, но е твърде скъпо за вашия джоб, можете да се доверите на бърз кредит. Вече има и  кредити за хора с лошо цкр, което ги прави още по-достъпни, когато имате най-голяма нужда от тях! 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин