5 умни джаджи за 5 типа пътешественици - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
5 умни джаджи за 5 типа пътешественици
Автор: Peika.bg
5 умни джаджи за 5 типа пътешественици

Как да направите пътуването си по-лесно, удобно и интересно?

Тези 5 умни джаджи ще ви помогнат да се концентрирате върху приключението, без да се разсейвате от досадни битовизми.

1. Раница със светлинна сигнализация за велолюбителите

5 умни джаджи за 5 типа пътешественици

Благодарение на раницата със светлинната сигнализация ще пътешествате много по-безопасно с колелото си. Шофьорите бързо и лесно ще разбират посоката, в която искате да поемете. Причината е, че на капака на раницата се появяват стрелки, които показват дали завивате наляво, надясно или искате да спрете. Всичко това се контролира от малко дистанционно, което се прикрепя към кормилото. Така ще се движите много по-лесно и безопасно по пътя и ще можете да се насладите на преживяването.

2. Смарт куфар за пътуващите със самолет (и не само)

5 умни джаджи за 5 типа пътешественици

Умният куфарът е с вграден джипиес. Позволява да го следите, в която и точка на света да се намирате. Вече няма да се притеснявате, че багажът ви може да се загуби на летището.

Куфарът може да се контролира чрез мобилно приложени и винаги ще знаете, че личните ви вещи са в безопасност Не се притеснявайте, че телефонът ви може да остане без батерия, защото умният куфар има станция, в която може да го заредите.

3. Безжични слушалки за меломаните

5 умни джаджи за 5 типа пътешественици

Какво е пътешествие без музика? За да се потопите в атмосферата на непознат град, може да си пуснете местна музика. С безжичните слушалки, ще можете да се разхождате, без да се омотавате в досадни кабели. Те пазят от външен шум, така че нищо няма да ви разсейва от приятната музика. Да, имат три часа живот на батерията, но все пак нека ви остане време да попиете и местните звуци и реч.

4. Подгряващи стелки с дистанционно за планинарите

5 умни джаджи за 5 типа пътешественици

Студеното време никога не е пречка за истинския пътешественик. Но защо да не направите снежните преходи или дългите разходки в зимните дни още по-приятни. Тези подгряващи стелки са оборудвани с нагреватели. Можете да контролирате температурата бързо и лесно с дистанционно. Благодарение на подгряващите стелки краката ви ще бъдат винаги топли. А водоустойчивата им материя ще ги запази сухи през целия поход.

5. Yoga Book за вдъхновени пътешественици

5 умни джаджи за 5 типа пътешественици

Пътешествията са един от най-големите стимули за вдъхновение. Супер е да си записвате идеи, мисли или любопитни факти, които откривате по пътя. Романтиката да си водиш бележки в тефтер или на салфетка няма да отмине, но има и много по-практични варианти като таблета Yoga Book на Lenovo.
На него можете да рисувате и дигитализирате творбите, които са ви хрумнали по време на пътешествието. Можете да творите спокойно, защото батерията издържа 15 часа. Сигурно е и че няма да се загубите, защото имате безжичен интернет навсякъде, където мобилният ви оператор няма покритие.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин