Аксесоари, които ще ви помогнат да имате уникална визия - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Аксесоари, които ще ви помогнат да имате уникална визия
Автор: Peika.bg

Ролята на аксесоарите често се подценява. Някои хора виждат в тях просто украшение, една декорация, която е излишна. Ако се позамислите по темата, ще стигнете до друг извод. Вероятно напълно противоположен. Вземете като пример филмите. В „Дяволът носи Прада“ Мерил Стрийп има запомняща се визия. Дори незабравима! Тя обаче нямаше да бъде толкова изразителна и магнетична, ако не бяха аксесоарите.

Ролята на аксесоарите често се подценява. Някои хора виждат в тях просто украшение, една декорация, която е излишна. Ако се позамислите по темата, ще стигнете до друг извод. Вероятно напълно противоположен. Вземете като пример филмите. В „Дяволът носи Прада“ Мерил Стрийп има запомняща се визия.  Дори незабравима! Тя обаче нямаше да бъде толкова изразителна и магнетична, ако не бяха аксесоарите.

Ако искаме да постигнем уникална визия, необходимо е да боравим грамотно с аксесоарите. Те са способни да прикрият недостатъците ни, да направят фигурата ни по-стройна или по-пищна, да подчертаят преимуществата ни и да насочат вниманието на околните към нещо в нас, което искаме да изтъкнем.  

Как да изглеждате по-стройни?

За да ви убедим в ползата от аксесоарите, нека ви дадем няколко практични съвета как да изглеждате по-стройни с тяхна помощ.

Вземете например бижутата за шията. До този момент вероятно сте ги избирали единствено с оглед как изглеждат те. Истината е, че верижките, колиетата, чокърите и др. въздействат пряко върху начина, по който околните възприемат цялото ви тяло. В най-пълна степен това важи за бюста и талията.

Едрите аксесоари в ярки цветове са отличен избор, ако искате да привлечете погледа към гърдите си. С масивни бижута за шията може да отвлечете вниманието, когато искате да прикриете проблемна зона като бедрата и талията. С дълги обици пък може да подчертаете дължината и изяществото на своята шия.

Много жени обожават гривните и часовниците. Съветваме ви да ги подбирате с внимание. Една широка гривна е способна да намали дължината на ръката ви. С други думи, този аксесоар не е подходящ за дами с нисък ръст. За да подчертаят красотата на ръцете си, те е по-добре да заложат на тънка и изящна гривна. Същото се отнася и за часовника. Ако сте висока жена с атлетично телосложение, препоръчваме ви да изберете модел с по-голяма ширина. По този начин ще внесете повече хармония във фигурата си и ще подчертаете красотата на релефа на ръцете си.a

Как да изградите уникална визия с помощта на аксесоар?  

Лесен начин да имате уникална визия предлагат дамските чанти. Разнообразието от модели, размери и цветовата палитра буквално може да ви дезориентира. Решение обаче винаги има. Не се съмнявайте в това! За жени с нисък ръст не е желателно да носят големи чанти. По този начин фигурата им изглежда още по-миниатюрна. Изберете по-малък аксесоар. Ако имате нужда от по-обемна чанта, нека тя е по-скоро по-широка, отколкото твърде дълга.

За да изградите впечатляваща визия, в духа на каноните, задължително съчетайте стилово своите чанти с обувките, които носите. Следващата стъпка към перфекционизма е чантата и портфейлът да бъдат един тип. Лесно може да откриете подобни комбинации, когато разгледате богатата гама портфейли на obuvki.bg. Модният пазар всяка година предлага интересни решения, сред които няма как да не откриете онова, което отговаря най-пълно на личния ви вкус.

Няколко идеи с аксесоари

Ако искате да изглеждате максимално женствено, поекспериментирайте с актуалните за сезона аксесоари. Комбинирайте чокъри в различни стилове с масивни верижки, минималистични обици и т.н. Облечете блуза с пищни ръкави и я допълнете с изразително бижу – обемни обици или пък много на брой пръстени. Купете си кожена чанта, или не – няколко кожени чанти с различни размери, и ги съчетайте с каквото ви хрумне – блузи, рокли, сака, шлифери, палта и т.н. Мислете в перспектива – потърсете решение за всеки сезон!

Към всичко това добавете и колан – той е универсалният аксесоар за спасяване на всяка визия. Огромното разнообразие от модели ще ви помогне да добавите щипка уникалност към всяка дреха.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин