Апартаменти от 36 000 евро се продават в испански курорти - Градски легенди - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Апартаменти от 36 000 евро се продават в испански курорти
Автор: Peika.bg
Апартаменти от 36 000 евро се продават в испански курорти

Испанската агенция за недвижими имоти Solvia провежда кампания „Вашият дом на плажа”, в която се предлагат за продажба над 600 апартамента край морето в Испания на атрактивни цени, започващи от 36 000 евро.

Те са разположени в туристически райони на Средиземно море и Атлантическия океан. Средната площ е 88 кв. м, а средната цена е 120 000 евро.

Но има и много по-евтини. Така 25-метрово студио в провинция Жирона може да бъде купено за 36 000 евро.

И 78 кв. м апартамент в Тарагона – за 38 000 евро. Същата сума искат и за апартамент от 37 кв. м с две спални в Торевиеха.

Повечето предложения са във Валенсия (210), Андалусия (130) и Каталуния (90). По 30 апартамента – в Мурсия и Астурия и много малко - в Галисия, Балеарските и Канарските острови.

Най-евтините апартаменти се намират в Алмерия (средна цена 70 000 евро), както и в Ла Коруня (72 000 евро), Мурсия (85 000 евро) и Кастелоне (93 000 евро).

Ако сте мечтали за апартамент в Испания край морето, сега е един от най-подходящите моменти да потърсите за добрат оферта.

Испания е много известна и предпочитана туристическа дестинация. Официалното име на страната е Кралство Испания, а политическата система конституционна монархия. Административно тя е разделена на 52 провинции, разпределени в 17 автономни области. Столицата, както вероятно повечето от вас знаят е Мадрид, а паричната единица на страната е еврото. Що се отнася до религията – изповядваната е католическата.

Най-важните градове тук са Барселона, Билбао, Малага, Сарагоса, Севиля, Валядолид. Морски пристанища са Картагена, Билбао и Барселона, а летища намиращи се в страната са Мадрид, Барселона и Билбао.

Испания е интересна страна, отличаващи се със собствени традиции, кино, език, култура и много други, които я отличават и правят лесно запомняна от туристите. Тя буди непрестанно интересът на туристите, поради което те изявяват желанието си да я посетят.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Градски легенди
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин