Да спиш сред дърветата в Айдахо - На ръба - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Да спиш сред дърветата в Айдахо
Автор: Peika.bg
Да спиш сред дърветата в Айдахо
Снимка: MoonPass Lookouts

Сгушени дълбоко в гората на Айдахо, няколко пожарни кули се трансформират в уникални места за настаняване, където гостите могат да се слеят с природата.

 

MoonPass Lookouts е дело на Кирсти Улф, която е известна сред общността на Airbnb с колекцията си от интересни възможности за настаняване. Сега тя разширява обхвата си и предлага на последователите си шанс да бъдат сред първите, които ще резервират престоя си в последния ѝ проект.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MoonPass Lookouts (@moonpasslookouts)

Това място за настаняване предоставя несравнима възможност за свързване с природата. 10-метровите кули са разположени на 55 акра земя, осигурявайки уединение на всеки, който иска да избяга от стреса на ежедневието. Изградените по поръчка кули за наблюдение на пожари имат стъклени покриви, които осигуряват невероятна гледка към звездите. А през деня стъклото може да стане непрозрачно, за да блокира UV лъчите и да поддържа вътрешната температура нормална. За топлина, печка на дърва поддържа нещата уютни, докато гледате звездите.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MoonPass Lookouts (@moonpasslookouts)

Всяка къщичка е напълно оборудвана с кухня, голямо легло и баня. Има дори луксозна сауна, разположена на нивото на земята до кулите. Заобиколено от живописни пътеки и разположено в непосредствена близост до езеро, това място предлага много дейности за любителите на природата.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kristie Wolfe (@kristiemaewolfe)

Отворен 365 дни в годината, MoonPass Lookouts предоставя услуга Snowcat за зимен достъп. Така че, независимо дали искате да се реете над заснежените дървета или предпочитате почивката си през пролетта, няма ограничения. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория На ръба
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин