Да живееш на круизен кораб - Лято и море - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Да живееш на круизен кораб
Автор: Peika.bg
Да живееш на круизен кораб

Представете си да си имате дом, който може да ви отведе навсякъде по света. Не, не говорим за каравана или летящо килимче, а за нещо сякаш току-що излязло от мечтите ви - круизният кораб The World (Светът), за който ни разказаха нашите приятели от FitWell

The World е на пръв поглед обикновен круизен кораб, с едно малко изключение - можете да си купите “имот” от него и да си живеете постоянно на борда, докато корабът плава към следващото пристанище. Може и да си каните гости. В момента има около 250 постоянни жители от 40 държави, като средната им възраст е 64 години. Ако искате да се присъедините към тази приятна компания, трябва да докажете, че разполагате с поне 5 милиона долара. Поради тази причина компанията, управляваща кораба, нарича клиентите си "пентамилионери", но това в никакъв случай не означава, че повечето от тях не са доста по-заможни.

Самият подвижен жилищен комплекс има 106 апартамента, 19 студио-апартамента и 40 студиа. Освен тях, The World разполага и със стандартните за един круизен кораб удобства, както и с голф игрище, тенис корт в пълен размер, писта за бягане, спа център, шест изискани ресторанта, киносалон, библиотека и концертна зала, в която редовно има изпълнения на живо... цял куп глезотийки.

Не забравяйте да си предвидите и минимум по 20 000 долара на месец за гориво, услуги, поддръжка и храна? А от нас - бон вояж!

Вижте още от категория Лято и море
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин