Дебютната книга за деца на сър Пол Маккартни – „Хей, дядо Готин!” - Кино, театър и книги - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Дебютната книга за деца на сър Пол Маккартни – „Хей, дядо Готин!”
Автор: Peika.bg
Дебютната книга за деца на сър Пол Маккартни – „Хей, дядо Готин!”

„Хей, дядо Готин!” – приключение за цялото семейство от музикалната легенда Пол Маккартни – излиза в България преди Коледа.

Любим на поколения по цял свят, музикалната легенда и основател на „Бийтълс” Пол Маккартни издава първата си книга за деца, „Хей, дядо Готин!”. Смятан за един от най-красноречивите поети и визионери на нашето време – и изобщо – Пол Маккартни използва възхитителната си фантазия, за да разкаже история, изтъкана от магия, чувство за хумор и сърдечност.

Дебютната книга за деца на сър Пол Маккартни – „Хей, дядо Готин!”

Запознайте се с дядо Готин – неуморен изследовател, който умее неподозирани вълшебства. С помощта на магическия си компас дядо Готин поема на пътешествие с четиримата си внуци в търсене на нови приключения. Да яздят летящи риби, да бягат от развилнели се бизони и да бъдат преследвани от лавини за децата е просто ежедневие, когато са в компанията на своя дядо.

Дебютната книга за деца на сър Пол Маккартни – „Хей, дядо Готин!”

Накратко казано, книгата е за един герой, наречен дядо Готин, който олицетворява всички дядовци навсякъде по света, споделя Пол Маккартни. Той има четири внуци и ги нарича хлапаци. Те много го обичат и заедно поемат на какви ли не приключения. А той си пада малко нещо магьосник, ще видите в книгата. Исках да напиша тази история за всички дядовци и баби – и за техните деца – за да могат да им го четат преди лягане.

Дебютната книга за деца на сър Пол Маккартни – „Хей, дядо Готин!”

От момента, в който пише първата си песен на 14 години, Пол Маккартни поема по стъпките на кариера, несравнима със своето многообразие, креативност и влияние. През 60-те години Пол променя света завинаги с „Бийтълс”. Не спира дотам, а продължава да покорява връх след връх и като соло изпълнител, като основател на „Уингс”, а също и в колаборация с много световни артисти. До момента Маккартни е носител на 18 награди „Грами”, а през 1996 г. получава звание от кралицата за заслугите му към музикалното наследство на Великобритания.

Магическото приключение за цялото семейство оживява с фантастичните илюстрации на Катрин Дърст. Богатите илюстрации превръщат „Хей, дядо Готин!” в идеална приказка за лека нощ за малки изследователи. И чудесен източник на идеи за неуморни дядовци и баби по света, за да споделят приключенията с внуците си, тъкмо навреме преди Коледа!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Кино, театър и книги
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин