Дигитална платформа помага на туристите да опознаят дивите кътчета на Ирландия (видео) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Дигитална платформа помага на туристите да опознаят дивите кътчета на Ирландия (видео)
Автор: Peika.bg
Дигитална платформа помага на туристите да опознаят дивите кътчета на Ирландия (видео)

Туризмът стана хит тази година и в резултат на това безброй хора в бранша се опитваха да се адаптират към предизвикателствата и да се развият с тях. Един такъв пример е в Ирландия, където нова дигитална директория за секторите на туризма, хотелиерството и занаятите в страната се надява да съживи как хората откриват невероятни местни преживявания и подаръци.

Go Wild Ireland е платформата, създадена наскоро от ирландското списание за пътувания със същото име и има за цел да направи възможно най-безпроблемно за бизнеса да изброява своите предложения онлайн. Тя позволява на потребителите да търсят хотели, ресторанти, забележителности и ирландски компании, продаващи храни и напитки. 

Едноименните списания Go Wild в момента издават седем заглавия годишно, представящи най-добрите преживявания в Ирландия. Повече информация можете да намерите на официалния уебсайт.

Открийте дивия атлантически път на Ирландия

Следвайте това великолепно шофиране по западното крайбрежие на острова, за да откриете оживени градове, свежи морски дарове, традиционна музика и диви пейзажи и да изпитате топлото ирландско посрещане. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин