Доза адреналин: пускат алпийски тролей през Големия каньон - На ръба - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Доза адреналин: пускат алпийски тролей през Големия каньон
Автор: Peika.bg
Доза адреналин: пускат алпийски тролей през Големия каньон

Търсите приключения? Ето нещо ново и изпълнено с адреналин - алпийски тролей , опънат през Големия каньон в щата Аризона, САЩ .

През 2018 г. се откриват две нови линии на тролея, по които можете да се спуснете и да развиете скорост  от около 80 км /ч. Те са опънати на 300 метра над каньона, така че гледката от там определено ще си заслужава. 

Първата линия е с дължина около 335 метра. Втората, много по-стръмна линия на алпийски тролей, е почти двойно по-дълга. Всеки от двата маршрута има четири успоредни линии, което означава, че можете да се спускате заедно с приятели. По-смелите от вас могат дори да се опитат да се състезават помежду си. 

Създателите  на въжените тролеи обещават едно уникално усещане на адреналин, което не може да се изпита на друго подобно място. 

Докато сте в Големия каньон, може да пренощувате в къмпинг, а през деня да обикаляте околността с джип, лодка, хеликоптер или дори на кон. 

Алпийският тролей е отворен за посещения от вторник до петък от 9:00 часа до 16:00 часа. Цената за едно спускане е около 89 долара (142 лв .) на човек. Не е необходимо да резервирате билети предварително.

Вижте това уникално адреналиново изживяване!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория На ръба
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин