Едно приключение „От Скалистите планини до Червените скали” - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Едно приключение „От Скалистите планини до Червените скали”
Автор: Peika.bg

Железопътната компания Rocky Mountaineer представя нов маршрут от Колорадо до Юта за своите луксозни пътувания с влакове и вече е удължила тазгодишния сезон, за да побере повече пътници.

Маршрутът „От Скалистите планини до Червените скали” ще бъде двудневно пътуване с влак между Денвър и Моаб, с нощувка в Гленвуд Спрингс. Между Денвър и Гленууд Спрингс влаковете ще пътуват покрай река Колорадо и през поредица от каньони със стръмни, здрави скални стени. Маршрутът между Гленвуд Спрингс и Моаб предлага разнообразни пейзажи, включително планински гледки, пустинни скали и скални образувания. Маршрутът ще бъде в експлоатация от 15-и август до 18-и ноември 2021 г., което е разширяване на първоначално планирания сезон поради търсенето.

Гостите по новия многодневен дневен маршрут ще се насладят на разказване на истории на борда, регионална кухня и красива природа в вагоните със стъклени куполи на влаковете. Компанията работи с местни туристически организации, хотели и туроператори, за да организира ваканционни пакети, които включват обиколки, дейности и престой в Денвър и Моаб, така че гостите могат да изживеят още повече от региона. Този нов маршрут ще бъде в допълнение към трите си железопътни линии, които се движат в Канада, между Ванкувър и канадските скалисти градове Банф, Лейк Луиз и Джаспър.

Този влак не само осигурява устойчиво пътуване през великолепните канадски Скалисти планини, но и подкрепя усилията за опазване на околната среда в цяла Канада.

„Работата по намирането на нов маршрут тече от няколко години, тъй като трябваше да намерим специално място с много от същите характеристики, които имаме в Западна Канада – невероятна природа, емблематични дестинации и опция за цял ден, многодневен пътуване, което се преживява най-добре с влак”, казва Стив Саммут, президент и главен изпълнителен директор на Rocky Mountaineer. „От Скалистите планини до Червените скали” ще имат всичко това и много повече и е възможност да внесем нашето всепризнато преживяване Rocky Mountaineer в покажете епичната природа на югозападната част на САЩ.”

Rocky Mountaineer осигурява устойчиво пътуване през канадските Скалисти планини и подкрепя усилията за опазване на околната среда в цяла Канада. Повече информация относно маршрута „От Скалистите планини до Червените скали” можете да намерите тук

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин