Гласувай за Bulgarian Travel Awards 2019! Подкрепи Peika.bg! - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Гласувай за Bulgarian Travel Awards 2019! Подкрепи Peika.bg!
Гласувай за Bulgarian Travel Awards 2019! Подкрепи Peika.bg!

Bulgarian Travel Awards 2019 са първите истински бизнес награди в туристическата индустрия в България. А сега вие можете да се включите в избора на победители!

Peika.bg също е сред номинираните в категорията "Онлайн туристическа медия/туристически блог на годината". Можете да ни подкрепите, като гласувате за нас ТУК.

Идеята за Bulgarian Travel Awards 2019 се ражда преди две издания на годишната конференция на Travel Academy. Въпреки връчването на различни туристически награди, българският туризъм нямаше събитие, което да наложи стандарт за безпристрастност, прозрачност и релевантност. Целта на Travel Academ е да отличи успешни проекти в бранша, които трябва да служат за еталон за професионализъм. Определянето на победителите се извършва по ясна методология, публични номинации, уважавано жури и гласуване от публиката.

През 2019 г. Bulgarian Travel Awards ще награди успешните организации и екипи, които са се отличили през годината и дават добър пример на бизнеса, в 16 различни категории.

62042

Оценката на участниците се изготвя на база: гласове от жури, гласове от потребители и допълнителни компоненти в зависимост от категорията. Представена е и конкретна методика за изчисление на крайната оценка за всяка от категориите на регистрираните номинации.

62040

Наградите ще се проведе в 5 групи категории, като за всяка група е предвидена различна формула за формиране на оценката:

- Хотел на годината
- Туристическа агенция/туроператор на годината
- Онлайн туристическа медия/туристически блог на годината
- Туристическа община на годината
- Туристическа атракция на годината

Peika.bg се състезава в категорията "Онлайн туристическа медия/туристически блог на годината". Можете да ни подкрепите ТУК.

62043

Гласуването н публиката ще бъде в периода 11.03.2019г. – 31.03.2019г. на сайта travel-awards.bg и на сайтовете на регистриралите се за участие кандидати.

На 05.04.2019г. в София ще се проведе официалната церемония по награждаването на победителите в наградите Travel Awards 2019.

***

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин