Хороскоп за пътуване: Близнаци - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Хороскоп за пътуване: Близнаци
Автор: Peika.bg
Хороскоп за пътуване: Близнаци

Близнаците са общителни пътешественици

Близнаците се чувстват най-добре, ако пътуват често и по малко. За тях почивка от две седмици се превръща в истинско мъчение към края си, освен ако всеки ден не им се случват различни вълнуващи неща. Еднообразието ги убива, затова пък уикенд бягствата ги зареждат и връщат жизнената им енергия.

Тъй като са безкрайно любопитни, те харесват новите места и срещите с нови хора. Не биха ходили всяка година на едно и също място и със сигурност не биха тръгнали на път сами. Тъй като са общителни същества по природа, имат нужда непрекъснато да обсъждат и коментират това, което им се случва, и живота изобщо, с другите около себе си. За тях не е необичайно да се заговорят с напълно непознати, които са срещнали на почивката си, като винаги го правят по приятелски и непринуден начин. Ако пътувате с близнаци, очаквайте те непрекъснато да си говорят с екскурзовода, с местни хора или с останалите хора в групата.

Освен това те винаги са пълни с информация и са жадни за още. Затова се чувстват истински щастливи, когато усвоят поредния си мини-урок по история или география по време на почивката си. За да може после да споделят цялата информация, разбира се.

Когато стягат багажа си, задължително вътре слагат мобилния си телефон, за да са в постоянна връзка с приятелите си, списания и книги. Извън тези неща обаче, носят твърде малко неща със себе си, защото обичат да са с лек куфар.

Подходящи дестинации: Най-подходящи за близнаците са малките градчета, които спокойно могат да се изследват за един уикенд – като петте градчета, които формират приказно красивия маршрут Чинкуе тере на Лигурския бряг в Италия или пък Плитвичките езера в Хърватия. В България биха пътували някъде всеки уикенд, стига да имат тази възможност. Важното е да си намерят добра компания.

Очаквайте скоро и хороскоп за останалите зодии!

 

Тази статия ви хареса? Последвайте Peika.bg и във Facebook, за да следите всички вдъхновения за пътуване, полезни съвети и маршрути! 

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин