Хороскоп за пътуване: Козирог - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Хороскоп за пътуване: Козирог
Автор: Peika.bg
Хороскоп за пътуване: Козирог

Козирозите обичат да са нависоко

На козирозите често се налага да пътуват служебно, защото от всички зодии те са най-устремени към успеха и богатството. Те харесват всяко място, което по някакъв начин им напомня на успех и величие, дори и когато става дума за древни империи и градове, от които днес има само останки.

От всички зодии козирозите са най-силно привлечени от високи места – планини, отвесни скали, пропасти... Скалното катерене и бънджи скоковете са сред нещата, които най-много вдигат адреналина им и ги карат да усещат ваканцията си като пълноценно изживяване.

Силно ги привличат и древните крепости и замъците. Когато не им се налага да пътуват по бизнес дела и могат сами да изберат дестинацията си, предпочитат отдалечените местенца, които не са опорочени от тълпи туристи. Тъй като обожават природата и заниманията на открито, много често избират почивка с излети, планински преходи, разходка с лодка.

Дори когато са на почивка, козирозите ще се стараят да поддържат формата си. Ако не са предвидили походи, държат в хотела им да има фитнес зала или ще излязат на крос сутринта.

Подходящи дестинации: Колизеума в Рим или пък пирамидите в Египет въплъщават точно този стремеж към успех и величие, който е силно изразен у козирозите. С удоволствие биха се отдали на скално катерене край Лакатнишките скали или на бънджи скокове от най-високия мост на Балканите – Витиня.

Прочетете и хороскоп за останалите зодии!

 

Тази статия ви хареса? Последвайте Peika.bg и във Facebook, за да следите всички вдъхновения за пътуване, полезни съвети и маршрути! 

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин