Хороскоп за пътуване: Овен - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Хороскоп за пътуване: Овен
Хороскоп за пътуване: Овен
Снимка: Joe Thomissen

Овните са откривателите на зодиака

Овните са създадени за пътешествия и откривателство. Обичат да пътуват често, като винаги се стараят да направят преживяванията си вълнуващи и интересни – независимо дали са на палатка в планината или на карнавала в Рио.

Идеалното пътуване за повечето от тях би могло да включва (без да се ограничава до) разходка с хеликоптер, сърфинг, сафари, скок с бънджи и плуване с делфини. Важното е, че винаги са с рогата напред и не се страхуват да поемат рискове. Трудно приемат „не“ за отговор и винаги проявяват креативност и комбинативност, което им е от голяма полза, когато се отправят на път извън утъпканите пътеки. След като веднъж са тръгнали, използват максимално усета си за неповторими възможности и рядко ще се поколебаят дали да приемат някоя вълнуваща промяна в предварителния план. Избират да живеят за мига, а не да следват строги маршрути, дори и да са техните собствени.

Овните искат да са сигурни, че дейностите, които са избрали за своята почивка, не са „туристически капани“, затова винаги се стараят да разпитат местните хора за най-доброто в региона.

Огнената им натура ги кара да избират най-бързите превозни средства – предпочитат самолет за дълъг път, а след като пристигнат, с удоволствие биха си наели бърза кола или мотоциклет.

Те умеят да балансират много добре активния отдих с истинската релаксация – и след един изпълнен с приключения ден да се отпуснат в спа зоната на хотела си.

Подходящи дестинации: Шумни и забавни фестивали, като например Ла Томатина в Испания, където основната цел на всички участници е да запратят възможно най-много домати по всички останали. Овните ще се чувстват добре и по бреговете на Южна Африка, където се събират сърфисти от цял свят, а ако не могат да си позволят толкова далечна дестинация, по-близък сърф вариант е турският остров Гьокчеада. Ако обикалят България, те избират бънджи, рафтинг и пещерни дестинации, не се отказват и от селския туризъм, където веднага завързват разговори и приятелства с местните хора.

Очаквайте скоро и хороскоп за останалите зодии!


Тази статия ви хареса? Последвайте Peika.bg и във Facebook, за да следите всички вдъхновения за пътуване, полезни съвети и маршрути! 

 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин