Хороскоп за пътуване: Скорпион - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Хороскоп за пътуване: Скорпион
Автор: Peika.bg

Скорпионите се стремят към необикновени места

Скорпионите искат непрекъснато да се развиват, затова се стремят да пътуват възможно най-често, непрекъснато да се срещат с нови хора и места. Обикновено представителите на тази зодия се връщат от своите пътешествия с много повече от снимки и спомени – те се променят вътрешно всеки път, а научените житейски уроци им служат за дълго.

Скорпионите обожават да са до вода – независимо дали е море, река или водопад – това е почти задължителен елемент от тяхното пътешествие. Обичат всички аспекти на пътуването им да бъдат уточнени – хотелът да е резервиран, билетите за автобус и самолет – да са купени достатъчно рано, да знаят как се стига от единия до другия терминал на летището. Въпреки това не са големи почитатели на пакетните почивки и груповите екскурзии – искат сами да определят кога къде да отидат и колко да останат.

Предпочитат да посещават места, на които обикновено другите не биха отишли – екзотични и необикновени. Скорпионите са най-издръжливи на климатичните разлики от всички зодии и понасят всякакви прищявки на времето добре.

Подходящи дестинации: Ще се чувстват еднакво добре както изкачвайки се между Седемте рилски езера, така и из уличките на Париж, където зад всеки ъгъл да откриват нещо ново. 

Очаквайте скоро и хороскоп за останалите зодии!

 

Тази статия ви хареса? Последвайте Peika.bg и във Facebook, за да следите всички вдъхновения за пътуване, полезни съвети и маршрути! 

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Здравка Йорданова, 29.07.2013 | 17:41
Много вярно :)))
Абонирайте се за нашия бюлетин