Хороскоп за пътуване: Стрелец - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Хороскоп за пътуване: Стрелец
Автор: Peika.bg
Хороскоп за пътуване: Стрелец
Снимка: Guliver/Getty Images

Стрелецът обича да е винаги в движение и винаги напред

Стрелецът не обича да се задържа на едно място дълго време и почивката му може да се определи като всичко друго освен спокойствие и релаксация. Той е много активен, когато пътува – опознава чуждите култури, религии, вярвания. За него е важно пътуването по някакъв начин да разшири хоризонта му и ще опита да види всички места, включени в пътеводителя. И после ще се изяде от яд, ако е пропуснал нещо. За стрелеца обаче не е достатъчно просто да премине набързо през забележителностите и после да каже: „Аз бях там“. Той има нужда да се потопи в атмосферата на онази древна крепост, да си представи къде е седял владетелят й, как са се водили битките за защитата й.

Стрелецът бързо се мести от едно място на друго и много често избира планински преходи или дълги маршрути – важното е да се продължава винаги напред и да не се налага да се връща на място, където вече е бил. Най-много независими пътешественици има сред стрелците.

Харизматичната им природа им помага да установяват бързо близки отношения с представители на всякакви култури и националности. Така когато си тръгват от някое място, те го правят не като туристи, а по-скоро като отдавна загубени роднини.

Подходящи дестинации: Стрелецът си почива активно – например с преход в Рила и Пирин или пък с двуседмично пътешествие в Тайланд, като на всеки 2-3 дни се мести към следващия град, който да опознае. Подходящи за него са и поклонническите маршрути като тази до Сантяго де Компостела в Испания, например.

Очаквайте скоро и хороскоп за останалите зодии!

 

Тази статия ви хареса? Последвайте Peika.bg и във Facebook, за да следите всички вдъхновения за пътуване, полезни съвети и маршрути! 

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин