Хороскоп за пътуване: Телец - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Хороскоп за пътуване: Телец
Автор: Peika.bg
Хороскоп за пътуване: Телец
Снимка: Terrazza con Vista

Телците са най-практичните пътешественици

По начало телците обичат да си седят у дома и дори когато пътуват, предпочитат да отидат на място, което не им е напълно непознато. Далечните и екзотични дестинации не ги привличат. Едно от най-важните неща за тях е хубавият и удобен живот (което включва предварителни резервации за всичко – от хотел до билети за музей). Даже няма да им мине през ума да си стегнат багажа за 10 минути и да се качат на самолет с last minute оферта за евтин билет.

Най-силните им качества са практичността и ефективността, които им помагат във всеки елемент от подготовката и самото пътуване – от това какво да сложат в куфара си до справяне с лавината от предложения за почивки и екскурзии.

Телците започват да се наслаждават на пътешествието си много преди изобщо да потеглят, защото истински се наслаждават на почивката си още от подготовката – стягането на багажа, проверяването на интересните места наоколо, изготвяне на програмата. Ако пътувате с представители на тази зодия, подгответе се за планирано ден по ден обикаляне и по-добре да пристигате навреме на срещите. С дебел пътеводител в ръка, те ще изследват бавно и пълноценно всичко ново, ще се потопят изцяло в непознатата атмосфера, но по собствения си структуриран и подреден начин.

Телците имат чудесен вкус и усет за красивото. Те се чувстват добре на пазари с традиционни занаяти, в местни ресторантчета или фестивали на изкуствата.

Подходящи дестинации: Телците се чувстват чудесно в големи градове с богата история, която да откриват малко по малко. В Барселона, Мадрид, Флоренция или Краков е техният рай. В България биха избрали местенца със запазени традиции като Етъра, Жеравна или Златоград.

Очаквайте скоро и хороскоп за останалите зодии!

 

Тази статия ви хареса? Последвайте Peika.bg и във Facebook, за да следите всички вдъхновения за пътуване, полезни съвети и маршрути! 

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин