Хороскоп за пътуванe: Везни - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Хороскоп за пътуванe: Везни
Автор: Peika.bg
Хороскоп за пътуванe: Везни

Везните са най-големите пътешественици

Според проучване на китайски туропертор от всички зодии везните пътуват най-много. Въпреки че, кой знае, това може да се отнася само за везните-китайци.

Представителите на тази зодия харесват екзотични и романтични места. Ако има златист, ситен пясък, тюркоазеносиня вода и поклащащи се от вятъра палми – това е техният блян. Тъй като не обичат да са сами, по време на почивката си се сприятеляват с много нови хора.

Както и символът на знака им подсказва, те търсят баланса във всичко. Включително и почивката им няма да е пълна, ако красотата на избраната от тях дестинация не се допълва с интересен фестивал, културни традиции на местните хора или занаятчийски ателиета, в които да видят как се изработват красиви предмети. 

Везните искат винаги да изглеждат добре и понякога инвестират твърде много пари в елегантен куфар или дрехи, които са по-подходящи за вечеря в ресторант, отколкото за път. Затова и ще видите малко деви на къмпинг, защото освен, че им е трудно да бъдат достатъчно елегантни, на такова място им липсва и жизненоважното за тях удобство.

Представителите на тази зодия държат преди всичко другите около тях да се забавляват и да се чувстват добре, затова когато планират пътуване с приятели, рядко се съсредоточават върху това какво искат самите те, а започват да обмислят плана, така че всички да са доволни.

Подходящи дестинации: Испанските крайбрежни зони Коста Дорада, Коста Бланка и Коста дел Сол са идеалната дестинация за везните – там ще намерят идеалното съчетание от красиви плажове и богата култура. Когато пътуват из България, такава комбинация намират в Несебър и Созопол. Влечението им към елегантността и красотата ще бъде задоволено и на Френската Ривиера (Ница, Марсилия), както и на всеки един екзотичен остров с палми на брега.

Очаквайте скоро и хороскоп за останалите зодии!

 

Тази статия ви хареса? Последвайте Peika.bg и във Facebook, за да следите всички вдъхновения за пътуване, полезни съвети и маршрути! 

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин