Хороскоп за пътуване: Водолей - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Хороскоп за пътуване: Водолей
Автор: Peika.bg
Хороскоп за пътуване: Водолей

Водолеите са общителни пътешественици

Водолеите са много общителни личности и затова предпочитат да пътуват в групи – с други хора, с които да могат да си говорят, да обсъждат видяното и преживяното. Те се изкушават от градове, които им предлагат нещо ново и вълнуващо като изживяване.

Освен това за водолея е много важно всичко – от кухнята до модата – да е изключително, затова се чувстват най-добре на курорти от висок клас, където да се насладят на масажи, пазар и изобщо – почивка, която според тях подхожда на нивото им.

Но не се опитвайте да ги заведете на ваканция all inclusive – свободолюбивата им натура не може да се ограничи между стените на един хотел и има нужда сама да избира кога какво да прави. Освен това те не обичат да планират нещата месеци наред, така че дори и всичко да е спретнато надве-натри, това няма да им попречи да си изкарат страхотно.

Истината е, че водолеите не са сред най-организираните зодиакални знаци и често разчитат на някой свой приятел да се погрижи за самолетните билети или да провери разписанието на влаковете.

Представителите на тази зодия винаги се стремят към духовно равновесие и често имат нужда от почивка, на която просто да седнат с кръстосани крака, да кажат „ом-м-м“ и да медитират сред природата.

Подходящи дестинации: Водолеите ще бъдат в пълния си блясък на Малдивите или на Лазурния бряг във Франция. Не по-зле биха се чувствали и в спа хотел във Велинград или Сандански, стига им само да са с приятна компания.

Очаквайте скоро и хороскоп за останалите зодии!

 

Тази статия ви хареса? Последвайте Peika.bg и във Facebook, за да следите всички вдъхновения за пътуване, полезни съвети и маршрути! 

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин