Хюмън Дизайн - Какво разбрахме за себе си от Теди Неделчева? - Интервю на пейката - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Хюмън Дизайн - Какво разбрахме за себе си от Теди Неделчева?
Автор: Peika.bg
Хюмън Дизайн - Какво разбрахме за себе си от Теди Неделчева?

Що е то Human design? Не се тревожете - няма да ви засипваме със сложна терминология, а ще се научим как да определяме себе си и своята същност по изключително любопитен начин.

Казват, че науката Human design е съвкупност от много фактори като астрология, Кабала, философията на ведите и още. За да ни разясни естеството на тази така популярна и вълнуваща тема, сме поканили Теодора Неделчева, която е консултант по хюман дизайн.

Теди, много ни е приятно, че си тук при нас. Разкажи ни какво е хюман дизайн!

Хюман дизайн е сравнително нова система и включва в себе си различни неща - астрология,астрономия И Дзин и много други. Само с един клик можем да отворим своята карта. За да разберем какво значи се изисква сериозно задълбочаване. Аз давам на хората базовите неща, които да са им от полза всеки ден.

Какво те насочи натам?

Аз съм родител на 4 деца. Много обичам да наблюдавам хората около себе си. Много е важно да се държиш подходящо с всяко дете. Осъзнах, че не съм се държала както трябва и че съм се нагърбила с много отговорности, което трябваше да се промени. Всеки родител трябва да има това знание и затова подготвям наръчник за родители, който да им бъде от полза.

Децата много силно изразен тип ли са винаги?

Те са много чисти, а ние ги обезличаваме със своите грижи и любов, казваме им какво да правят, насочваме ги в своята посока. Ако детето е било потискано до тийнейджърска възраст ситуацията доста се усложнява.Трябва да се има предвид, че и най-тихите хора имат своя тип и своите интереси.

Кои са типовете?

Има 4 типа като 80% от хората са генератори. Това са работници или хора, които са създадени да създават и творят. Съществува и подвид, наречен манифестиращ генератор.

Следващият прожектор - те са около 18% от хората и мисията им е да насочват околните, но не са родени да се изтощават. Този тип хора никога не трябва да се сравняват с околните.

Третият е манифесторът - това са владетелите, но и те са много творчески настроени. Ако им се даде възможност да го покажат, те стават ценни и благи, но ако биват потискани се превръщат в агресивни хора.

Последните са рефлекторите - много специален тип. Майкъл Джексън е идеален пример. Характерно за тях е да се променят като хамелеони спрямо средата. Могат да виреят навсякъде, но това повлиява на здравето им.

Защо Теди е решила да създава съдържание за TikTok и как разчете нашите собствени карти, можете да видите в новото ни видео!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Интервю на пейката
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин