Идеи за лятото: Вечеря на тревата - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Идеи за лятото: Вечеря на тревата
Автор: Мира Янева
Идеи за лятото: Вечеря на тревата
Снимка: Thinkstock/Guliver

През лятото е чисто и просто кощунствено да пропуснете дори и една вечер на открито. Особено като се има предвид, че после цяла зима ще си мечтаете за хубавото време и зелената трева. Разнообразете вечерите през седмицата с тази проста идея.


Подходяща за: след работа, срещи с приятели.

Идеята: След работа вместо по навик да се отправите към вкъщи, минете през някой супермаркет и напълнете кошницата (за пикник) с франзела, парче сирене, няколко резена месо, плодове и бутилка вино. Изберете място с добре поддържана трева и се настанете за вечеря под небето. Обадете се на приятели или си направете среща с останалата част от домочадието.

Полезни съвети: Вечерянето по парковете не е много разпространено у нас (за разлика от Франция, например, където бреговете на Сена и всяко ъгълче зелена площ се превръщат в ресторант вечерно време), но малко по малко и в България хората започват да се забавляват без задръжки. Може би като за начало няма да искате да носите най-хубавите си дрехи. След време ще спре да ви пука.  

Прочетете още Идеи за лятото.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Krum Tonev , 17.07.2013 | 11:26
МНого ми харесва п освета как хората нямат проблеми и задръжки д аседнат на тревата в някой парк и така да прекарат доста време, да ядат там и т .н. и това ще е ок. В България ако седнеш на тревата в някой парк хората минават,гледат те и си викат тоя е наркоман... :D
Абонирайте се за нашия бюлетин